“Cercetare în slujba societății – tradiție, inovare și oportunități” | Bucuresti, 11-12 decembrie 2017

0
10

Institutul Național de Cercetare dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București, împreună cu Asociația pentru Morărit și Panificație din România – ASMP, Facultatea de Biotehnologii din cadrul USAMV București, Institutul Național de Mașini Agricole – INMA, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție Animală – IBNA și Asociația Food4Life, sub egida Ministerului Cercetării și Inovării, organizează în perioada 11-12 decembrie 2017, în Aula Mare a Facultății de Biotehnologii din Bvd. Mărăști nr. 59, evenimentul intitulat “Cercetare în slujba societății – tradiție, inovare și oportunități”.

Programul final poate fi consultat aici

Adresat comunității științifice (institutelor de cercetare – dezvoltare, universităților etc.) autorităților  și companiilor care activează în industria alimentară, evenimentul promovează oferta de cercetare a IBA București și își propune stimularea inovării și diseminării de informații științifice și tehnice în domeniul alimentației și nutriției, ținând cont de obiceiuri și tradiții ale societății românești aflată in pragul sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, prin organizarea acestui eveniment se dorește creșterea gradului de conștientizare a societății privind importanța cercetării științifice din domeniul alimentației.

Sunt asteptati sa participe reprezentanti ai companiilor din industria alimentara, furnizori de tehnologii, cadre universitare, elevi si studenti, reprezentanti ai asociatiilor si autoritatilor de profil.

Participarea este gratuita!

Pentru inscrieri va rugam sa contactati redactia RO.aliment la +4031 4364191, sau pe e-mail office@roaliment.ro.