Coca-Cola vine cu noi arome și noi sticle la Schweppes

0
237

Partenerii europeni ai Coca-Cola lansează pe piața britanică un nou ambalaj și noi arome pentru bine cunoscutele băuturi Schweppes, pentru a ajunge mai ușor la băutorii de apă tonică aromatizată, anunță publicația online Food Bev.

Campania marchează astfel, cea mai mare investiție a Schweppes din Marea Britanie în imagine și vine cu o gamă nouă de arome naturale, gamă numită Schweppes 1783 și care se alătură portofoliului actual. Inițial noile arome vor disponibile doar în sticle de 200 ml pentru HORECA, ulterior urmând a fi lansate și la o sticlă de 600 ml ce se va găsi în rafturile comercianților cu amănuntul.

Gama apă tonică a Schweppes va cuprinde șase variante de arome: apă tonică forte, apă tonică ușoară și apă cu ghimbir, precum și trei tonice aromatizate: lamaie sărată, castravete și arome florale.

Ca parte a rebrandingului, va fi introdusă o nouă sticlă Schweppes, care se bazează pe schița originală Schweppes ce a fost creată de Jacob Schweppe în 1783. Banda galbenă șerpuitoare – imaginea iconică a Schweppes – va fi poziționată pe gâtul noii sticle, care va avea  un design în relief sub formă de fântână, din bule, pentru a evidenția prezența acestora în băutură. Noul design este disponibil într-o varietate de formate, incluzând sticlele de 200ml, sticle PET de 1 litru și cutii multipack de 6x150ml și 12x150ml. Doar anul trecut Schweppes a trecut printr-o remodelare a ambalajelor în încercarea de a-și expune mai bine acreditările premium.

Directorul de marketing al partenerilor europeni ai Coca-Cola GB,  Simon Harrison a spus: „Schweppes este un brand iconic cu un patrimoniu britanic puternic, iar 2017 marchează un nou capitol în istoria lungă și impresionantă a mărcii. Noua noastră sticlă va oferi un exterior exclusivist pentru lichidul popular și efervescența îmbuteliată în interior. Noua noastră gamă Schweppes 1783 combină carbonatarea perfectă și gustul echilibrat al Schweppes cu ingrediente naturale și arome unice. Ne-am petrecut timpul căutând rețete unice de la specialiști în mixurile de băuturi pentru a crea această gamă distinctivă de răcoritoare care să apeleze la o nouă vârstă a băutorilor, care doresc să descopere noi combinații de gusturi. Pe scurt, ultimul trimestru din 2017 va fi extrem de important pentru marca Schweppes. Noul aspect al Schweppes Classic, sosirea lui Schweppes 1783, sprijinite de o campanie de marketing fără precedent vor continua să energizeze una dintre cele mai iubite mărci de băuturi răcoritoare ale Marii Britanii într-un an în care sărbătorim 225 de ani de când Jacob Schweppes a venit pentru prima oară la Londra cu aceste băuturi cu bule, îmbuteliate.”

Gama Schweppes Classic este susținută de o campanie de 6,6 milioane de lire sterline în perioada octombrie-decembrie, care include publicitatea TV și cinematografia, precum și sponsorizarea expoziției Jonathan Ross.