2019 pentru Grupul de firme Safir: un an al tehnologiei si al discutiilor transparente

0

Grupul de firme Safir este o afacere de familie cu capital 100% romanesc, avand 28 ani de experienta in industria carnii. Inceputurile afacerii de astazi au avut la baza antrenarea si, ulterior, mentinerea parteneriatelor adevarate, comunicarea deschisa si ritmul sustinut de munca si dezvoltare.

Publicul a fost ascultat, Grupul de firme Safir a implementat
Investitiile periodice ale Grupului si cerintele consumatorilor au facut ca la inceputul anului 2019 sa fie achizitionate utilaje moderne de pregatire a carnii de pasare, ca ulterior sa fie lansate pe piata noi preparate si semipreparate din carne 100% si condimente naturale, macinate in fabricile proprii, fara aditivi, conservanti si coloranti.

2019 a fost anul in care s-a vorbit limpede ca buna ziua prin lansarea noilor ambalaje ale puiului Deliciosul de Vaslui, ambalaje prin care vezi totul clar datorita caserolei transparente si a foliilor cu spatiu mai mare de vizualizare a produsului.

Odata cu lansarea noului ambalaj transparent a fost demarata si campania “Limpede ca buna ziua!”, prin care consumatorii au fost informati onest despre produsele marca Grupul de firme Safir de pe piata. Succesul campaniei a facut ca aceasta sa continue si in 2020.

Fi alaturi de consumatorii tai, asculta-i, ofera-le, devin-o mai bun
Grupul, impreuna cu Fomica?, au incantat papilele gustative si au petrecut alaturi de publicul lor la Festivalul Open Camp unde cei prezenti au avut posibilitatea sa consume preparate proaspete si savuroase, iar petrecerea a continuat la Zilele Vasluiului. Distractia nu s-a oprit aici pentru ca Grupul de firme Safir a implinit 28 de ani de activitate si de lucruri bine facute.

Si maratonul a continuat
Pentru atingerea tuturor scopurilor si obiectivelor propuse, dar si pentru a cunoaste mai bine piata tinta, Grupul a participat la Targul Anuga din Germania, cel mai mare si important targ din industria carnii, iar la Targul Carnexpo de la Bucuresti a invitat vizitatorii standului la discutat si degustat preparate din carne de pasare de la Fomica?.

De 28 de ani Grupul de firme Safir este alaturi de partenerii sai in diferite forme, ii asculta, ii sfatuieste, le ofera. Din dorinta de a face lucruri bune si performanta pe piata alimentara nationala si nu numai, au fost aduse, de-a lungul acestor ani, numeroase schimbari, tehnologii, au fost semnate parteneriate de incredere si de lunga durata.

Afla mai multe despre activitatea din 2019 a Grupului de firme Safir aici: www.safir.ro/ro/publicatii-media