Detector de metale EDA-14DM de la Eurodac

0
570

Detectorul de metale EDA-14DM este utilizat in industria alimentara, farmaceutica, a bunurilor de larg consum si alte industrii, fiind un echipament ergonomic. Este construit in totalitate din otel inoxidabil, fiind rezistent la coroziune si alti factori externi.

Are un principiu de lucru inovativ, campul electromagnetic fiind prezent atat pe orizontala, cat si pe verticala, detectand metalele indiferent de pozitia in care se afla.

detector_de_metalePoate detecta atat metale feroase, cat si metale neferoase, pentru prima categorie coborandu-se pana la un diametru de 0.6mm, datorita senzitivitatii crescute. Banda conveiorului este aprobata alimentar si farmaceutic. Conveiorul este solid si rezistent, reusind sa transporte cu succes produse de pana la 25 kg.

In momentul detectarii unui obiect metalic, banda se opreste automat, operatorul fiind alertat de sistemul de alarma auditiv si vizual. Poate fi integrat in fluxul de productie existent, respectand normele europene privind protectia muncii.

Optionale:

  • Statie grupare
  • Masa acumulare
  • Conveior alimentare
  • Conveior degrevare

Compatibilitate echipamente

Detectorul de metale EDA-14DM poate fi integrat in fluxul de productie existent cu urmatoarele echipamente produse si comercializate de Eurodac Automation:

  • Masina de sigilat in folie termocontractibila
  • Masina de etichetat

Caracteristici tehnice

Diametru minim metal detectat [mm]: 0.8 (se poate modifica in functie de inaltimea ferestrei de detectie)detector_de_metale_2

Inaltime fereastra de detectie [mm]: 30- 120

Latime fereastra de detectie [mm]: 300-800

Alimentare [VAC]: 220

Putere [W]: 120

Dimensiuni de gabarit [Lxlxh mm]: 1740 x 900 x 1030

Greutate [kg]: 175