Microcat® Romania lanseaza gama de Bioactivatori pentru industria Alimentara si Hoteliera

0
433

Microcat® Romania a lansat segmentul de Bioactivatori utilizati in industria Alimentara si Hoteliera. Astfel noul site www.bioactivatori.com contine doar produsele utilizate in Industria Alimentara si Hoteliera.

Indiferent de segmentul de activitate, managementul apelor reziduale detine loc prioritar in planul de dezvoltare si modernizare a fiecarei unitati. De la micile pensiuni agroturistice pana la marile branduri din industria hoteliera, toate acestea se confrunta cu aceleasi probleme referitoare la gestionarea apelor menajere si intretinerea retelelor de canalizare.

Mirosurile neplacute sunt primele indicii prin care se poate descoperi ca sistemul de canalizare si epurare are probleme. Mirosurile neplacute din canalizare creaza disconfort clientilor iar utilizarea deodorantelor puternice rezolva problema temporar. Pentru suprimarea mirosurilor necesita eliminarea sursei mirosurilor.

Acumularile de materie organica sau “dopurile” de grasimi formate in conducte, sunt principala sursa a mirosurilor. Depunerile se acumuleaza in timp si se solidifica intrerupand curgerea normala a apei uzate necesitand desfundarea mecanica. Aceasta operatiune este de cele mai multe ori costisitoare si necesita intreruperea activitatii normale a unitatii.

Una din problemele intalnite in gestionarea apelor uzate din industria alimentara este grasimea. Indiferent sub ce forma, grasimea ajunsa in canalizare, in combinatie cu diferiti detergenti, solidifica si intra intr-un proces de descompunere eliberand mirosuri foarte urate si colmatand conductele. Desfundarea se face de obicei mecanic si necesita intreruperea activitatii. Mirosurile sunt indepartate doar temporar sau uneori acestea persista indiferent de tratamentul aplicat.

Grasimea depusa pe utilaje, echipamente, pardoseala, etc., poate provoca accidente de munca, si necesita pentru curatare consum ridicat de apa si detergenti toxici.
Pentru a elimina depunerile de grasimi si a suprima mirosurile utilizati bioactivatori ecologici 100% naturali si siguri pentru om si natura.

Vizitati site-ul nostru www.bioactivatori.com si alegeti bioactivatorul de care aveti nevoie. Pentru fiecare produs avem informatii legate de utilizarea si eficienta produsului.

Cu doar cateva clik-uri puteti comanda produsele ambalate la 500 g, cantitate minima pentru testare. Pentru comenzi mai mari si pentru analiza sistemului dumneavoastra contactati-ne la numarul de telefon 0748538844 sau pe e-mail contact@microcat.ro