MicroSnap – teste care indica organisme

0
157

MicroSnap este o metoda de testare bio luminogena rapida pentru detectarea si enumerarea bacteriilor, oferind rezultate asupra carora se poate actiona in aceeasi zi.

Platforma de testare MicroSnap consta dintr-un dispozitiv de imbogatire care contine un mediu de crestere specific si un dispozitiv de detectare care contine un substrat bio-luminogenic (producator de lumina).

Cand MicroSnap detecteaza microorganismul specific, lumina este emisa si masurata cu ajutorul luminometrului Ensure. Rezultatele sunt stocate si urmarite cu software-ul gratuit SureTrend al Hygiena, pentru analiza ulterioara.

Cu aceste teste, puteti obtine rezultate rapide oriunde aveti nevoie de ele – materii prime, suprafete si echipamente de mediu, verificarea mai rapida pentru prezenta microorganismelor, pentru o eliberare mai rapida a produsului final.

Urmatoarele teste utilizeaza o noua reactie de testare bioluminogena care genereaza lumina atunci cand enzimele care sunt caracteristice pentru E. coli, Coliform, Enterobacteriaceae si bacteriile viabile reactioneaza cu substraturi specializate pentru a produce lumina. Semnalul de generare a luminii este apoi cuantificat in luminometrul EnSURE. In functie de nivelul de detectare necesar, testele pot da rezultate in aceeasi zi.

MicroSnap E. coli Kit de testare rapid, pentru detectarea si enumerarea bacteriei E. coli.
MicroSnap™ Coliform Kit rapid de testare pentru detectarea si enumerarea bacteriei Coliforme.
MicroSnap™ EB Test Kit rapid de testare pentru detectarea si enumerarea bacteriei Enterobacteriaceae (EB).
MicroSnap™ Total ofera rezultate pentru numarul total de bacterii viabile.

Noua platforma MicroSnap acopera diferenta de timp dintre rezultatele culturii bacteriene si ATP, ceea ce permite procesatorilor sa obtina o stare exacta a igienei fabricilor si a calitatii produselor in aceeasi zi lucratoare sau in aceeasi tura.

Cunoasterea rezultatelor testelor preintampina mai repede rechemarile, reducerea deseurilor, scurtarea timpului de asteptare si permiterea unui raspuns mai rapid atunci cand apar probleme de contaminare.

Pentru mai multe informatii si video, va rog vizitati:
https://www.hygiena.com/microorganism-indicator-test-other.html

De la inceputul anului 2017, Biotrend Plus SRL este singurul reprezentant exclusiv al companiei Hygiena International pe teritoriul Romaniei pentru toate sectoarele industriei alimentare si nealimentare.

Toate produsele Hygiena International sunt certificate ISO, ceea ce garanteaza o calitate excelenta a produsului si fiabilitate.

INFORMATII la:

BIOTREND PLUS SRL

Adresa: Bucuresti, Sector 6, bd. General Vasile Milea, nr. 9, bl.A, sc.E, et.1, ap. 56
Tel/Fax.:+4021 411.42.28
Mobil: +40 733 961141, +40720 067212

www.biokom-trend.com