termometru

Un lucru bine cunoscut de către profesioniștii din sectorul alimentar sau cei ce lucrează în catering este faptul că termometrul reprezintă instrumentul de zi cu zi fără de care nu se poate lucra.

Fie că este vorba de verificarea temperaturii cărnii sau a produselor din ouă, folosind un termometru este singura modalitate eficientă de a asigura atât faptul că mâncarea este gătită în modul dorit (de exemplu în sânge, mediu, bine făcută etc.), cât și siguranța acesteia.

Din punctul de vedere al siguranței produselor alimentare, acestea trebuie să fie gătite la o anumită temperatură pentru a se îndepărta orice bacterie dăunătoare. Termometrul alimentar este, de asemenea, necesar pentru a se asigura că mâncarea preparată este menținută la temperatura corespunzătoare înainte de a fi servită.

Despre siguranța alimentară cu Testo

Testo oferă o gamă largă de echipamente pentru siguranța alimentelor care vă ajută să îndepliniți cerințele HACCP și vă asigură că depozitați și gătiți mâncarea în condiții de siguranță. Instrumentele noastre includ sisteme de monitorizare a temperaturii și umidității, înregistratoare de date, termometre, testere pentru uleiul de gătit, pH-metre și multe altele.

Din moment ce termometrul alimentar este un instrument foarte important la prepararea mâncării, este esențial să vă asigurați că dispuneți de un termometru complet funcțional, fiabil și disponibil oricând aveți nevoie. Există o serie de factori care diferențiază un termometru de înaltă calitate de competitorii săi ieftini având o calitate inferioară. Mai jos vom prezenta cele 5 motive pentru care nu ar trebui să fiți tentați de prețul scăzut.

Numai prin utilizarea unui termometru de calitate superioară, cum sunt cele de la Testo, se poate garanta atât acuratețea, cât și longevitatea instrumentului. Fie că este vorba de măsurări punctuale ale valorilor de temperatură sau de monitorizare pe termen lung, Testo are instrumentul potrivit!

Doriți să aflați mai multe despre echipamentele pentru siguranța alimentară produse de Testo? Vă invităm să vizitați site-ul www.testo.ro sau să contactați reprezentanții Testo la numărul de telefon +40 264 202 170.