Punctul tău de vedere chiar contează. Fii cu un pas înaintea „vremurilor”

Modificările legislative legate de „novel food” sunt pe drum. Aflați din timp intențiile Ministerului Sănătății în domeniul implementării noilor reglementări.

0
137

De multe ori consultarea publică la elaborarea unui act este o etapă pe care autoritățile o bifează și doar atât, fără a constitui o procedură valoroasă din punctul de vedere al părților interesate de acea lege.

Dacă nu vreți să vă lăsați purtați de val, aflați din timp ce anume vă pregătesc autoritățile în domeniul legislației.


Veniți la seminarul SAPS, organizat la București de echipa RO.aliment pentru a intra în dialog cu autoritățile pe teme de interes pentru dumneavoastră. Taxă de înscriere, program și speakeri, aici. Nu ratați ocazia de a afla informații esențiale pentru businessul dumneavoastră! LOCURILE SUNT LIMITATE!


Veți putea astfel, reacționa din timp la schimbările planificate de autorități, fie prin inițierea din timp a unor propuneri de sugestii bine fundamentate care să fie avute în vedere de autorități la elaborarea legii sa a normelor metodologice, fie prin inițierea unor măsuri temeinic gândite care să vă aducă în situația de a vă adapta noutăților, cu cele mai mici costuri. „Time is money” spune englezul. Rezervați-vă cât mai mult timp, DIN TIMP.

SAPS (6 iulie, București) este un eveniment 100% interactiv destinat specialiștilor din domeniul suplimentelor alimentare, dar și al celor al produselor stupului. Printre subiectele de interes ce vizează domeniul suplimentelor alimentare, ce vor fi dezbătute la prima ediție a acestui eveniment enumerăm:

  • Novel Food
  • Autoreglementare – cod de bune practici
  • UPDATE privind lista plantelor permise sau nepermise pe teritoriul României – lista trimisă de MADR la CE
  • Mențiuni de sănătate în etichetare și comunicare / publicitate
  • Legea suplimentelor alimentare – cum ne putem alinia la standardele UE și cum le putem adapta pe acestea la specificul pieței românești?
  • Implicațiile reglementării CNA privind publicitatea corectă, prin care companiile pot folosi în reclamă doar informațiile trecute pe etichetă
  • Modificarea Codului audiovizualului – din august, publicitatea la alimente va trebui să nu încurajeze consumul acestora prin apariția în reclamă a minorilor, precum și alte astfel de modificări ale legislației și practicilor CNA