Reprezentanti ai Ministerului Agriculturii participa la Conferinta IFS 2018

0
19

Conferinta IFS 2018, care va avea loc pe 17 Mai 2018 la Bucuresti, se va bucura de prezenta domnului Petre Daea, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si a domnului Alexandru-Valentin Tachianu, secretar de stat in acelasi minister, care au confirmat ca vor participa in deschiderea evenimentului.

Participantii la conferinta vor avea oportunitatea de a relationa cu trei dintre expertii internationali IFS Management care vor prezenta noutatile IFS si noile servicii IFS lansate in acest an. Dupa cum se stie deja, certificarile de conformitate cu standardele IFS confera companiilor oportunitatea de a deveni furnizori pentru marii retaileri, fiindu-le astfel recunoscuta capacitatea de a realiza produse sigure, conforme specificatiilor contractuale si cerintelor legale.

IFS este recunoscut la nivel international ca fiind organizatia care promoveaza si subliniaza importanta sigurantei alimentare de-a lungul intregului lant de furnizori. Unul dintre scopurile acestei conferinte este de a prezenta participantilor importanta acestor certificari pentru mediul de afaceri din Romania si cum pot ele ajuta antreprenorii sa isi dezvolte afacerile si sa incheie parteneriate cu marile companii internationale.

Companii precum Cris-Tim, Bureau Veritas, JS Hamilton Romania, AXIVEN, Testo Romania, Remark Studio, Business Lease vor impartasi din experienta proprie si vor prezenta participantilor la conferinta modul in care isi desfasoara afacerile, ca exemple de bune practici.

Evenimentul se adreseaza autoritatilor publice, retailerilor autohtoni, producatorilor de produse alimentare, de produse HPC – Household and Personal Care, firmelor de import-export, firmelor de transport si logistica, furnizorilor existenti si potentiali ai marilor lanturi de retail, firmelor producatoare care doresc sa exporte, Camerelor de comert straine in Romania si oricaror alte persoane interesate de subiectele dezbatute.

Ionut Nache, Director General INAQ Consulting, unul dintre organizatorii acestei conferinte anuale, a precizat:

„Este importanta participarea oricaror persoane responsabile de calitatea si siguranta produselor si a serviciilor din FMCG, pentru ca prezenta la eveniment poate contribui la crearea de noi parteneriate. De asemenea, evenimentul se poate constitui si ca loc de intalnire a specialistilor din domeniu.”

Cea de a cincea editie a Conferintei IFS va avea loc la Hotel Marshal Garden Bucuresti, pe 17 Mai 2018, incepand cu ora 9.00.

achizitii8, IFSAntreprenorii care doresc sa se dezvolte si sa isi imbunatateasca competentele si performantele echipei vor putea afla si despre serviciile INAQ Consulting si agenda de cursuri IFS Training Center pentru anul 2018 prezentata de Ionut Nache, Director General INAQ Consulting – IFS Training Center care furnizeaza programe de curs ce se adreseaza tuturor organizatiilor pentru care know-how-ul si competentele personalului reprezinta un element strategic si urmaresc dezvoltarea si cresterea competitivitatii la nivel individual si organizational prin programe de instruire atat in regim deschis, cat si in regim “in house”, organizate si personalizate in functie de specificul cerintelor clientilor.

La eveniment au mai confirmat prezenta reprezentanti ai IFS din Germania, Spania, Polonia, Cehia, Ungaria, America Latina si Romania, ai autoritatilor centrale romane, ambasadelor in Romania ale unor tari importante, precum si ai Camerelor de comert straine in Romania: NRCC, BRCC, ASEMER, BEROCC si CCIRI.

Mai multe detalii despre accesul la conferinta si agenda pot fi gasite pe www.inaq.ro

Parteneri confirmati:
Partener Exclusiv: Bureau Veritas
Partener Premium: Cris-Tim, Hamilton Romania, Testo, Business Lease, Axiven
Patener Gold: Toneli, Remark
Parteneri Silver: EWABIS, Grande Gloria, Alexandrion Group, TUV Hellas