Mega Image lanseaza propriul brand de produse ready meal

0
598

Mega Image lanseaza pe piata primul brand propriu de produse ready meal, Mega Apetit, care va cuprinde de la sandvich-uri, aperitive, salate, supe, la ciorbe, feluri principale, dulciuri si meniuri complete. Produsele vor fi disponibile in peste 100 de magazine Mega.

In prezent, comercializeaza astfel de produse in parteneriat cu brandul Fru Fru, detinut de compania romaneasca Good People, care avea planuri de extindere inclusiv alaturi de reteaua de retail.

Produsele sunt preparate de furnizori locali sau in cadrul magazinelor noastre (valabil pentru sandvisurile proaspete, cartofii prajiti sau produsele rotisate)”, au precizat pentru Profit.ro reprezentantii Mega Image.

Mega Apetit include si o gama speciala de meniuri realizate dupa retete create de doi chefi renumiti, Joseph Hadad si Alex Iacob.

Ne-am dorit intodeauna sa venim cu solutii simple pentru consumatorii nostri (…) Mega Apetit este solutia noastra pentru o masa pregatita rapid, in orice moment al zilei”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP marketing Mega Image.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lan de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 509 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (224), Shop&Go (283), Gusturi Romanesti (2). Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.