Asociatia Romana a Magazinelor Online are un nou director executiv

0
256
răscumpărare

Asociatia Romana a Magazinelor Online (ARMO) are un nou director executiv, in persoana lui Florinel Chis, cu o experienta de peste 14 ani in ecommerce, obiectivul sau declarat fiind cresterea numarului de magazine online partenere la 500, pana la finalul acestui an, informeaza profit.ro

„Comertul online este intr-o etapa de dezvoltare puternica si sunt convins ca va deveni rapid o destinatie uzuala pentru majoritatea clientilor romani. (…) ecommerce-ul este cel mai eficient si sigur mod de a face comert modern, in beneficiul consumatorilor”, a declarat Florinel Chis.

Asociatia_romana_a_magazinelor_online2Actiunile asociatiei pe care o conduce se vor concentra pe trei directii: sustinerea magazinelor online si recunoasterea serviciilor de calitate oferite de acestea, radiografierea constanta a tendintelor din comertul online si analiza comportamentului de consum al clientilor romani.

Florinel Chis este sustinut in activitatea sa de noul Consiliu Director al Asociatiei format din Mihai Patrascu (CEO evoMAG), Marian Alecsiu (co-fondator F64), Gabriel Vasile (site manager SevenSins.ro), Tudor Manea (‎general manager eMAG Romania), Marius Ghenea ramanand presedintele ARMO.

Cu peste 14 ani de experienta in domeniu, Florinel Chis este specialist in ecommerce si antreprenor . Si-a inceput cariera, in timpul liceului, in anul 2002, ca programator.

Asociatia_romana_a_magazinelor_online3Lansata in 2010, Asociatia Romana a Magazinelor Online (ARMO) reprezinta magazinele online din Romania si sustine interesele membrilor sai. ARMO a elaborat Codul de Bune Practici ale Magazinelor Online si un program de atestare a magazinelor online din Romania, in conformitate cu acest Cod de Bune Practici.