Peste 60% din comenzile online de mancare, inregistrate in timpul meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal

0
10

Campionatul Mondial de Fotbal 2018, desfasurat in perioada 14 iunie – 15 iulie 2018, a crescut numarul comenzilor online de mancare, circa 62% din totalul comenzilor fiind inregistrate in apropierea orelor de difuzare a meciurilor, conform unei analize remise luni AGERPRES.

In topul celor mai comandate preparate in serile cu meciuri din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2018 au fost mancarea chinezeasca, urmata de bucataria internationala, sandwich-uri, mancare libaneza si preparate ale bucatariei italienesti.

Conform analizei platformei online de comenzi de mancare, foodpanda.ro, suporterii nu s-au rezumat doar la a comanda online mancare, ci au cumparat si bauturi care sa se potriveasca preparatelor alese.

Mondial de Fotbal 2018Aproximativ 63% din totalul comenzilor au inclus si bauturi, cele mai cerute fiind sucurile carbogazoase, berea si apa plata si minerala.

Suma medie cheltuita de romanii care au comandat de pe platforma in timpul meciurilor a fost de circa 55 lei, iar cea mai mare comanda s-a ridicat la 704 lei. Aceasta a fost facuta din Bucuresti si a continut opt sortimente de pizza si apa minerala.

“In timpul Campionatului Mondial de Fotbal comenzile online au crescut semnificativ, cei mai multi dintre clienti preferand sa comande acasa. De regula, suporterii aleg preparatele care se potrivesc cu berea sau cu sucurile carbogazoase, precum pizza, burgeri, sandwich-uri sau shaorma”, spune Radu Balaceanu, country manager al platformei online de comenzi de mancare.

Cele mai multe comenzi au fost facute de clientii foodpanda in prima zi a Campionatului Mondial. Cel mai aglomerat interval de livrare a comenzilor a fost intre 19:00 – 20:00, romanii preferand sa comande mancare acasa.