Piata globala de bauturi pentru micul dejun va ajunge la 83,83 miliarde de dolari pana in 2026

0
8

Potrivit unui raport publicat de Zion Market Research, piata globala a bauturilor pentru micul dejun a contabilizat 57,17 miliarde USD in 2018 si se asteapta sa atinga in jur de 83,83 miliarde USD pana in 2026, la un CAGR (ritm anual compus de crestere) de aproximativ 4,9% intre 2019 si 2026.

Cresterea gradului de constientizare in ceea ce priveste pastrarea sanatatii si a cererii de vitamine si minerale in timpul micului dejun reprezinta principalul factor care propulseaza piata globala a bauturilor pentru micul dejun.

Cu toate acestea, preferinta consumatorilor pentru bauturi proaspete fata de cele ambalate si cererea ridicata a produselor cu disponibilitate redusa pot impiedica piata sa evolueze intr-un ritm mai rapid.

Progresele tehnologice, impreuna cu cererea crescanda pentru produsele de nisa de pe piata, se asteapta sa ofere noi oportunitati de crestere pentru actorii cheie din piata in urmatorii ani.

UV4, mic dejunAmerica de Nord domina piata globala a bauturilor pentru micul dejun, datorita venitului ridicat pe cap de locuitor al populatiei, in timp ce piata europeana este asteptata sa inregistreze o rata moderata de crestere in urmatorii ani, partial datorita numarului tot mai mare de sali de sport si yoga ca parte a unui stil de viata ocupat.

Regiunea Asia Pacific este asteptata sa asiste la o crestere semnificativa a pietei de bauturi pentru micul dejun, datorita confortului oferit de aceste produse oraselor urbane in rapida dezvoltare.