Producatorul de mezeluri Diana si-a extins reteaua de magazine,ajungand la 42 de unitati comerciale

0
528

Producatorul de mezeluri Diana din Ramnicu Valcea, controlat de familia Craciunescu, a deschis un nou magazin, reteaua ajungand astfel la 42 de unitati comerciale, distribuite in patru judete: Arges, Gorj, Olt si Valcea.

Noua unitate este amplasata in localitatea Scoarta din judetul Valcea, are o suprafata de vanzare de 180 mp si are in oferta atat produse alimentare, cat si nealimentare, sortimentatia fiind construita, asa cum ne-a obisnuit, in jurul ofertei de produse si preparate din carne proprii. Magazinul din Scoarta reprezinta cea de-a treia inaugurare a retelei Diana din 2016, iar in comunicatul emis de companie se precizeaza ca “pentru viitor sunt planificate noi deschideri de magazine, atat in judetul Valcea, cat si in judetele invecinate.”

DianaAnul trecut compania a deschis sapte magazine. La acel moment, reprezentantii companiei declarasera ca vor “incerca acelasi ritm de expansiune si pentru 2016”, planurile nefiind insa atinse pana la acest moment.

Reteaua Diana, parte din compania omonima infiintata in aprilie 1991, se afla pe locul cinci in topul retelelor independente din Romania, inregistrand vanzari de 35 de milioane de euro in 2015.