Beck’s a dezvoltat un “capac cu camera”, care permite consumatorilor sa realizeze clipuri video panoramice

0
337

Beck’s a incheiat un parteneriat cu agentia de publicitate BBDO Germania pentru a dezvolta un nou “capac cu camera” (CapCam), care aplicat in partea de sus a sticlelor de bere Beck’s, va permite consumatorilor sa realizeze clipuri video cu o perspectiva de 360 °, cu smartphone-urile lor.

Minuscula camera se ataseaza la camerele de iPhone si utilizeaza o oglinda interioara ce permite utilizatorului sa filmeze si sa vizualizeze clipuri video panoramice. In afara posibilitatii de realizare a unor clipuri video, camera se poate conecta, de asemenea, la aplicatia Facebook, astfel incat micile filme realizate sa poata fi incarcate pe reteaua de socializare. Facebook a adaugat, de asemenea, o facilitate care permite utilizatorilor, pentru prima data, sa incarce fotografii panoramice.

Ideea, precum si noutatea tehnologica a solutiei, ajuta la promovare gratuita a marcii.
“Ideea de baza este de a oferi o imagine panoramica a acelor momente tipice, cand Beck’s este impartit cu prietenii apropiati”, au explicat cei de la BBDO Germania. “Din pacate, incercarile de a capta aceste momente cu un telefon mobil obisnuit, pur si simplu nu se pot compara cu noua tehnologie.”

Nu e prima oara cand Beck’s si-a optimizat ambalajul in moduri neobisnuite, pentru a-si atrage clientii. Anul trecut, brandul a creat un invelis de aluminiu pentru sticlele sale, care bazandu-se pe obiceiul consumatorilor de a zgaria si razui cu unghia foliile de aluminiu, ii incuraja pe acestia sa o faca intr-un mod cat mai creativ (vezi Beck’s scratchbottle limited edition).

Beck’s va oferi consumatorilor sansa de a castiga un CapCam printr-un concurs pe Facebook.