Concept inovator : Vinuri oferite cadou in ”fiole”

0
459

Inovatoarea companie Drinks In Tube a lansat un nou pachet de lux ce poate fi oferit cadou de Craciun, si care contine mai multe ”fiole” de vin sau de bauturi spirtoase.

Noul format de ambalare, despre care Drinks In Tube declara ca ofera “o alternativa unica de cadou traditionalelor sticle de bauturi alcoolice” se va gasi mai intai in Marea Britanie, la preturi cuprinse intre 17,94 £ si 32,99 £, in functie de continutul sau. Fiecare pachet va contine cinci fiole de vin sau trei fiole de baututi spirtoase. Vor exista 11 feluri de pachete cadou, ce vor include vinuri precum cele de Bordeaux sau cele rosii de Rhone, coniacuri, si diferite tipuri locale de ginuri englezesti.

Noul format de ambalare a bauturilor alcoolice pentru cadou a fost dezvoltat pentru a creste accesibilitatea in randul consumatorilor a vinurilor si bauturilor spirtoase premium.

Adam Lennox, business development manager la Drinks In Tube explica: “Nu trebuie sa fii somelier sau expert in industria bauturilor pentru a aprecia un vin fin sau o alta bautura alcoolica fina. Dar nu toti avem venituri care sa ne permita sa incercam un produs de lux – mai ales daca nu suntem siguri ca aceasta este, de fapt, pe gustul nostru! Aici intervine Drinks In Tube, ce ofera in acelasi timp o solutie la aceasta problema dar, de asemenea, si un cadou frumos, ambalat intr-o cutie eleganta.

“Feedback-ul primit initial de la degustatorii pasionatii de bauturi fine ne-a socat oarecum, deoarece acestia pareau sa nu accepte ideea noastra de folosire a ”fiolelor”! Dar, baza noastra de clienti ce creste rapid apreciaza modul diferit in care pachetele noastre cadou se prezinta in comparatie cu restul pietei bauturilor de lux, asa ca nu cred ca e ceva in neregula cu ambalajul nostru, un pic controversat “.