Sursa: FoodBev

Compania australiana Bioglan a dezvoltat o serie de pulberi bogate in super-alimente (alimente bogate in compusi considerati benefici pentru sanatate) si in substante naturale bogate in proteine, benefice organismului uman.

Marca australiana de alimente si supliemente alimentare a adaugat patru noi produse sub forma de pulbere, gamei sale de produse de gen, deja existente. Noile produse sunt pudra de spirulina tropicala, pudra de varza creata, pudra de cacao si pudra de maca.

Fiecare supliment alimentar din gama de mai sus a fost realizat ”cu atentie”, conform oficialilor companiei, pentru a oferi vitamine si minerale vitale pentru a ajuta la mentinerea organismului sanatos, si ofera consumatorilor un plus de nutrienti, in anotimpuri precum iarna si primavara, cand produse precum legumele si fructele proaspete sunt mai greu de gait. Bioglan are o experienta de peste 25 de ani in domeniu si ofera celor interesati de a aduce un plus de elemente nutritive in alimentele si bauturile pe care le consuma, alternative sanatoase si cu efecte benefice pentru organism. Noile produse bioglan vor fi disponibile pe pietele din Australia si Europa in pungute de 100g sau 280g. Fiecare pulbere este potrivita pentru utilizare in piureuri, sucuri si produse coapte sau gatite. Toate cele patru noi alimente sub forma de pudra sunt din categoria produselor organice.