Tichetele de masa electronice pot fi folosite incepand cu 1 august la cumparaturi in retelele Lidl si Kaufland

0
436

Tichetele de masa electronice emise de Up Romania pot fi folosite incepand cu 1 august la cumparaturi in retelele Lidl Romania si Kaufland Romania, compania Up Romania avand in acest moment parteneriate cu toti marii retailer, informeaza Revista Piata.

Elena Pap, directorul general al Up Romania, a declarat:

Kaufland Romania si Lidl Romania sunt partenerii nostri importanti, colaborarea cu ei derulandu-se cu succes de 11 ani si, respectiv, 5 ani. Pasul pe care il facem acum in domeniul tichetelor de masa electronice adauga valoare serviciilor oferite clientilor nostri. Ne bucuram ca plata prin aceste instrumente moderne este de acum posibila pentru detinatorii de tichete de masa electronice in toate marile magazine din Romania. Suntem optimisti in privinta evolutiei acestui segment, care credem ca va creste, pe masura apetitului romanilor pentru inovatie”.

Tichetele de masa pe suport de hartie Chèque Déjeuner, emise de Up Romania, pot fi folosite in continuare in toate marile magazine, in paralel cu cele electronice.

„Deschidem un nou capitol impreuna cu Up Romania, mizand impreuna pe inovatie si digitalizare. Tichetele de masa electronice sunt un instrument de plata modern si nu putem decat sa incurajam utilizarea acestora. Kaufland este dedicat calitatii produselor si serviciilor pentru ca ne preocupa confortul si satisfactia clientilor. In acest sens, plata cu ajutorul tichetelor de masa electronice este un instrument care contribuie la imbunatatirea experientei de shopping”, a spus Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare la Kaufland Romania.

Up Romania are o retea numeroasa de parteneri care accepta plata cu tichetul de masa electronic, din care fac parte, printre altii:  Auchan, Carrefour, Cora, Real, Mega Image, Penny XXL, Profi, KFC, Pizza Hut, Immedio, City Grill, Buongiorno, Caru cu Bere, Hanul Berarilor, Pizza Dominium, Oro Tori, Li Wu, Magazinele Dobrogea, Pambac, Luca, Marisan, Paul, etc.