produse_romanesti_Safir

Grupul de firme Safir, cu o experienta de peste 26 de ani pe piata alimentara, are ca obiectiv satisfacerea cerintelor romanilor, oferind produse romanesti din carne de pui, sanatoase si de incredere, contribuind astfel la cresterea calitatii vietii acestora.

3 branduri romanesti dezvoltate cu valori sanatoase

Deliciosul de Vaslui, gust adevarat de pui, Zdrava Moldovenesc, puiul cu crestere lenta, si Fomica, preparate si semipreparate doar din carne de pui natural condimentata, reprezinta brandurile de succes marca Grupul de firme Safir.

Acestea sunt dezvoltate cu valori sanatoase, avand ca fundament dorinta de a pastra gustul adevarat de pui si de a-l oferi romanilor dornici de produse traditionale romanesti, de incredere, care sa satisfaca nevoile alimentare generate de stilul alert de viata.

Deliciosul de Vaslui, o sanatate de pui, pe placul tuturor

Deliciosul de Vaslui este un pui sanatos, proaspat si gustos, pe placul tuturor celor de-acasa, care datorita gustului adevarat de pui si al personajului curios, plin de umor si sociabil, reuseste sa aduca zambete pe chipul tuturor.

Zdravan Moldovenesc, primul pui din Romania Beter Leven 1 star

Singurul pui cu certificat European de calitate din Romania, Beter Leven 1 star, datorita conditiilor deosebite de bunastare animala de care beneficiaza, Zdravan Moldovenesc indeamna la pofta de viata si de bucate cu gust traditional, secretul unei vieti fericite.

Fomica, produse romanesti din carne de pui natural condimentata

Urmarind indeaproape stilul de viata al romanului si observandu-i necesitatile culinare, Grupul de firme Safir dezvolta brandul Fomica, preparate si semipreparate de incredere, doar din carne de pui si condimente naturale, dedicate celor cu un ritm alert de viata, dar cu pofta de distractie si de sarbatoare.

3 branduri romanesti, experiente gustative placute si diversificate

Deliciosul de Vaslui, Zdravan Moldovenesc si Fomica formeaza echipa, oferind produse din carne de pui peste asteptari si generand experiente gustative placute si diversificate tuturor celor care isi doresc o alimentatie bazata pe produse romanesti sanatoase si de incredere.

Afla mai multe despre Grupul de firme Safir: http://www.safir.ro