Cele mai bune preturi de pe piata la lampi bactericide

0
585

Producatorul roman de lampi bactericide, Biocomp a participat pentru prima oara la Targul international pentru industria alimentara, Indagra Food 2016, desfasurat la Romexpo, Bucuresti, in perioada 2-6 noiembrie, unde si-a prezentat produsele. Compania ieseana se lauda cu cele mai bune preturi de pe piata romaneasca, la aceste produse.

Lampile bactericide BIOCOMP sunt foarte eficiente in dezinfectia suprafetelor de lucru, a recipientelor de ambalare si a aerului in orice tip de incapere. Cu un consum redus de energie, fara riscul de a elimina in aer produsi chimici secundari, cu posibilitatea de a functiona in continuu pana la 9000 de ore si chiar cu optiunea de programare pentru functionare in lipsa personalului uman, lampile BIOCOMP pot aduce linistea si increderea in procesele de productie din fabricile alimentare.

Este demn de semnalat ca avantajele instalarii lampilor cu UV nu sunt limitate numai la spatiile industriale, ci sunt aplicabile si la nevoile pe scara mai redusa ale macelariilor, carmangeriilor etc. Astfel, avantajele folosirii lampilor bactericide sunt: realizarea unui microclimat lipsit de bacterii, virusi sau spori de mucegai; igiena si protectia mediului fara utilizarea produselor chimice; marirea termenului de valabilitate a produselor alimentare; eficacitate mare: dezinfectie a 99,99% dintre microrganisme; posibilitatea utilizarii in prezenta personalului uman, toate produsele avand un dispozitiv de orientare si concetrare a radiatiei UV; nu produc ozon sau alti compusi secundari, chimici sau fizici; durata mare de functionare (garantat pentru 8000 de ore); intretinerea usoara, consum mic de energie; usor de instalat si de utilizat. In plus, se pot instala in locurile greu accesibile, locatiile mereu predispuse la intuneric si umezeala, locurile in care se utilizeaza baile de apa sau alte substante, locuri cu trafic intens de persoane, vestiare, cabine de dus pentru angajati etc.

Pretul unei astfel de lampi este cuprins intre 200 si 1500 RON.

biocomp2Biocomp furnizeaza solutii si produse personalizate pentru dezinfectie, servicii si consultanta de specialitate. ”In urma unor cercetari pe care le-am intreprins am constatat ca oamenii se imbolnavesc cel mai des la fumoar, vestiare, cantine etc. Prin urmare, noi ne-am propus sa dezinfectam garantat toate aceste spatii, dar si altele precum spatiile de depozitare si spatiile de tip office,” declara reprezentantii companiei.