Detector linear matriceal pentru inlaturarea corpurilor straine

0
270

Detection Technology a introdus un detector linear matriceal destinat protectiei marcilor in industria alimentara.

Seria X-Scan P are capacitate mare de inlaturare a corpurilor straine si viteza de scanare optimizata pentru inspectii industriale si aplicatii de sortate a materialelor. Gama de echipamente din aceasta serie este optimizata pentru tensiuni medii si mici de 40-110 kilovolti (kVp) si viteze ale benzii transportoare de pana la patru metri pe secunda. O legatura cu o camera optionala ofera posibilitatea transmisiei datelor, precum si a sincronizarii intre unitatea detectorului si un calculator.

Ville Koret, manager de produs la Detection Technology, a declarat ca este un lucru “nedorit” pentru cineva sa gaseasca in farfurie aschii de os atunci cand mananca pui gourmet.

“Deoarece consumatorii sunt tot mai mult preocupati de calitate, observam o cerere in crestere pentru o echipamente ce ofera o inspectie standard a marfurilor cu un inalt grad de relevanta. Marcile globale evita sa ajunga in situatia unor retrageri costisitoare a marfurilor de la raft, prin utilizarea de imagistica cu raze X pentru asigurarea capacitatii de separare a corpurilor straine de pe linia de productie.”

Capacitatea de separare este activata dual prin energie si senzori.

“Pentru aceasta serie, am ales materiale rapide si sensibile, care sa permita fotodiodelor sa detecteze chiar si cele mai mici obiecte, printre materiale cu compozitie apropiata”, a adaugat Koret.

Compania are in jur de 200 de clienti in 40 de tari si 400 de angajati in Finlanda, China si SUA.