Filtrul pentru curatarea laptelui de la Biotrend

Biotrend Plus SRL ofera o solutie eficienta si simpla pentru problema laptelui de slaba calitate, neconform – filtrul pentru curatarea laptelui de impuritati mecanice. Dupa filtrare, numarul total de celule somatice (NTCS) in lapte scade cu 60%, numarul total de microorganisme scade cu 50%, iar impuritatile mecanice sunt eliminate cu pana la 99%.

Biotrend Plus SRL ofera filtre cu diferite capacitati, volumele care pot fi filtrate variaza (de la 100 litri pana la 30 de tone de lapte). Aceasta diversitate permite ca filtrul pentru curatarea laptelui de celule somatice sa fie montat oriunde pe tot drumul laptelui, de la colectare pana la etapa de procesare: in ferma; In punctele de colectare a laptelui; in fabricile de prelucrare a laptelui.

Cartusele filtrante de polipropilena pot inlocui cu succes filtrele clasice folosite pana in prezent de fermieri- cele de textil sau de hartie. Datorita structurii multi- strat aceste elemente retin si cele mai mici impuritati mecanice. Sunt foarte rezistente (nu se rup si nu se deformeaza), se schimba usor si rapid, fara a necesita oprirea mulgerii. Este important ca in acest caz nu este necesar un echipament suplimentar- se introduc cartusele filtrante in instalatie folosindu-se un adaptor.

De asemenea, compania ofera si filtre pentru purificarea saramurii, zerului, marinatei, uleiului si apei.

Cel mai nou produs al Biotrend Plus este un dispozitiv precis, care determina numarul total de celule somatice din laptele crud de vaca, de oaie, de capra si de bivolita – Hrima PRO SCC .

– Usor de utilizat
– Rentabil – de 20 de ori mai ieftin decat metodele competitoare – 0.36 centi per analiza;
– Rapid – analiza in 20 de secunde
– Sigur
– Precis –in relatie cu metoda de referinta

• Autonom- nu necesita nimic in plus, in afara de electricitate pentru a functiona;
• Modul de control cu Windows 10 integrat – complet gratis! Poate fi inclus ca o componenta separata in fiecare retea de calculatoare;
• Conectivitate WiFi;
• Exportarea rezultatelor in PDF si Excel.

INFORMATII la:

BIOTREND PLUS SRL

Adresa: Bucuresti, Sector 6, bd. General Vasile Milea, nr. 9, bl.A, sc.E, et.1, ap. 56
Tel/Fax.:+4021 411.42.28
Mobil: +40 733 961141, +40720 067212

www.biokom-trend.com