”Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g” – retras preventiv de pe piata

0
108

Producatorul austriac „Estyria Naturprodukte GmbH” a demarat procedura de rechemare preventiva de la consumator, a produsului ”Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g”, comercializat si în reteaua de magazine Lidl Romania, dupa ce, în cadrul verificarilor interne, intr-o proba a fost depistata Salmonella.

Pentru a evita un potential risc pentru sanatatea publica, intrucat nu poate fi exclusa o posibila contaminare, distribuitorul a initiat retragerea produsului de la vanzare si a anuntat clientii sa tina cont de aceasta rechemare si pe cei care l-au achizitionat, sa nu il consume.

Inspectorii sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor au supravegheat respectarea procedurii de retragere de la comercializare a produsului posibil contaminat, initiata de catre distribuitor.

Produsul “Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500g” poate fi returnat de catre consumatori, in toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituita, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

Aceasta retragere vizeaza exclusiv produsul ”Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g” al producatorului Estyria Naturprodukte GmbH. Alte produse vandute de catre Lidl Romania, inclusiv alte produse ale producatorului Estyria Naturprodukte GmbH, nu sunt afectate de aceasta retragere.