IFAT prezinta cele mai noi tehnologii pentru mediu

0
586

IFAT cel mai mare targ international dedicat noilor produse si solutii pentru protectia mediului, isi deschide portile astazi, 30 mai 2016, pentru a expune solutii de top din intreaga lume pentru managementul apei, al materiilor prime si al reziduurilor. Evenimentul se va desfasura intre 30 mai si 3 iunie, in centrul expozitional din München, Germania.

IFATLOGOIn cadrul targului vor avea loc demonstratii live pentru tratarea apei, unde vor fi prezentate performantele unor echipamente mobile destinate tratamentului apei potabile, demonstratii organizate de catre Federal Agency for Tehnical Relief (THW), specializati in managementul crizelor. Demonstratiile live se vor concentra pe prepararea apei de baut si combaterea poluarii cu petrol.

Pentru prima data, vizitatorii IFAT vor putea experimenta live constructia unui sistem de irigatii. Tehnicienii retelei de irigatii nu vor demonstra doar “la nivelul solului” indemanarea lor, asa cum este prevazuta de standarde si regulamente. Ei vor raspunde vizitatorilor la intrebarile despre material, tehnologie si domenii de aplicatie. Aceasta demonstratie live este organizata de Asociatia Germana Stiintifica si Tehnica pentru Gaze si Apa (DVGW).

Sursa: www.microcat.ro
Sursa: www.microcat.ro

Printre companiile din Romania care participa la acest targ se numara Aqua D&P Technologies si Microcat din Cluj, care impreuna cu colaboratorii prezinta cele mai performante si eficiente solutii si tehnologii pentru protectia mediului inconjurator, precum si pentru reciclarea si reutilizarea deseurilor si apelor uzate. Pentru mai multe informatii, puteti accesa website-ul Aqua D&P Technologies, respectiv Microcat.