J.S. Hamilton Group deschide la Cluj al doilea laborator de testare in Romania

0
3845

Dupa cel de la Bucuresti, J.S. Hamilton deschide la Cluj-Napoca un al 2-lea laborator adresat producatorilor de carne, produse lactate, produse de panificatie, de patiserie, aditivi, bauturi racoritoare si sucuri, firme de catering, producatorilor de ambalaje, produse cosmetice, detergenti etc.

In contextul actual, in care una dintre preocuparile majore ale producatorilor din industria alimentara, cosmetica, industria produselor farmaceutice etc., reprezinta cresterea continua a calitatii si sigurantei produselor, laboratoarele J.S. Hamilton ofera solutii tehnice pentru controlul procesului de productie si imbunatatirea continua a acestuia.

logoHamiltonLaboratorul de testare J.S. Hamilton Romania este membru al grupului international HAMILTON GROUP, cu sediul central in Gdynia-Polonia, laborator acreditat EN ISO / IEC 17025: 2005, membru FOSFA si GAFTA.

Laboratorul nostru acreditat din Bucuresti, Romania ofera o gama completa de analize microbiologice pentru produsele alimentare, hrana animala, apa si produse cosmetice. Ca urmare a unei strategii de expansiune in spatiul Comunitatii Europene compania noastra are placerea sa anunte deschiderea celui de al doilea laborator din Romania, la Cluj-Napoca adresat producatorilor de carne, produse lactate, produse de panificatie, de patiserie, aditivi, bauturi racoritoare si sucuri, firme de catering, producatorilor de ambalaje, produse cosmetice, detergenti etc.

Pe langa diversitatea analizelor care pot fi efectuate in laboratoarele Hamilton, clientii pot beneficia de experienta noastra de peste 67 ani in domeniul testarii, de suport tehnic, serviciu colectare probe, personal foarte bine instruit, consultanta in domeniul alimentar si cea mai recenta tehnologie.

Hamilton1bunAcuratetea rezultatelor analizelor microbiologice, personalul cu studii de specialitate, suportul tehnic, parteneriatele speram sa ne clasifice in curand ca lider in serviciile de testare laborator efectuate in piata romaneasca, beneficiind in mod constant de know-how-ul si suportul companiei-mama J.S. Hamilton, numarul 1 pe piata de testare a produselor alimentare din Polonia.

Tehnologia de ultima generatie, echipamentele de tip HPLC, Gaz cromatrograf, Lichid cromatograf, LC / MS / MS, GPC, cromatografia IC Ion, spectrofotometru UV-VIS, etc. permit mentinerea unui standard ridicat de calitate, precizie si analize de laborator cu acuratete ridicata.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, va rugam sa intrati pe pagina noastra web Hamilton Lab.