Soluții la îndemână pentru siguranța alimentară

0
35

Filozofia companiei Biotrend Plus SRL este aceea de a implementa si de a dezvolta produse de inalta tehnologie pentru asigurarea sigurantei alimentelor:

  1. En Sure – instrument pentru controlul microbiologic si igienic expres al suprafetelor, materiilor prime, produselor si apei. Rezultate in 15 secunde.
  2. VeriFlow este cel mai nou produs al nostru, ce combina sensibilitatea si fialibiltatea tehnologiei PCR cu usurinta in utilizare a testelor imunocromatografice. Are o specificitate inalta pentru o gama larga de microorganisme atat in matricele simple, cat si in cele complexe. Primim rezultatele repede, ceea ce ne permite imediat sa identificam etapa in care a avut loc contaminarea.

– Accelereaza eliberarea materiei prime si a produsului final

– Elimina riscul din timpul producerii si transportului produselor

– Economiseste bani, resurse si timp si optimizeaza procesul de productie

  1. Unicele si noile ANALIZOARE DE LAPTE ce specifica componenta laptelui, pe care le primiti calibrate, cu software modern, mobile si gata de a fi utilizate.
  2. Filtru pentru purificarea laptelui de celule somatice si bacterii, care le reduce cu mai mult de 50%, in acest fel laptele ridicandu-se la standardele europene.
  3. Teste rapide pentru detectarea a 2 si 3 grupe de antibiotice ce depasesc limitele admise in lapte.
  4. Test de progesteron pentru determinarea momentului exact in care trebuie facuta inseminarea si cu care la 21 de zile dupa inseminare puteti depista toate vacile care nu sunt gestante.
  5. Filtru mecanic din polipropilena, cu dimensiunea gaurilor de 10 microni, ce retine in procent de 100%  chiar si cele mai mici impuritati.
  6. Тeste pentru detectarea cetozei subclinice in lapte si sange Porta BHB, pentru mastita Uddercheck si Chromagar mastitis pentru detectarea bacteriilor ce cauzeaza mastita. Suntem siguri ca avem un scop comun – cresterea calitatii si a sigurantei produselor.
  7. Cheaguri si culturi pentru iaurt, branza si cascaval de casa.

Pentru informatii suplimentare, contactati reprezentantii BIOTREND PLUS.