AAylex si-a anuntat participarea la Ingredients SHOW 2018

0
141

Cel mai mare producator roman de carne de pasare, AAylex va fi prezent la cea de-a doua editie a INGREDIENTS SHOW, eveniment ce va avea loc pe 11 si 12 septembrie la Sibiu, la Hotel Ramada.

Grupul de firme AAylex, cel mai mare exportator cu capital privat romanesc din industria alimentara si care detine in portofoliu brandul Coco Rico a incheiat anul 2017 cu afaceri de 584 mil. lei. (127 mil. euro), potrivit unor date transmise de companie.

Compania AAylex Prod, parte a grupului de firme AAylex detinut majoritar de antreprenorul Bogdan Stanca, unul dintre cei mai mari jucatori din industria carnii de pasare, a absorbit compania AAylex Fresh din cadrul aceluiasi grup, incepand cu 31 iulie 2018, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

piept de pui, AAylexGrupul AAylex este si cel mai mare producator de carne de pasare din Romania, realizand circa 20% din productia nationala in domeniu. Exportul reprezinta aproximativ 30%-35% din productia grupului (din punct de vedere valoric), constand in special in produse proaspete, refrigerate.

Grupul buzoian isi propune sa se pozitioneze ca un producator integrat vertical, lider regional, nu doar national, pe piata produselor de carne de pui.


INGREDIENTS SHOW 2018 = locul de întâlnire a procesatorilor din industria alimentară cu furnizorii de ingrediente, în cadrul căruia specialiștii vor prezenta ultimele noutăți apărute în domeniul ingredientelor


Organizat de RO.aliment cu suportul APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, IBA, Ingredients SHOW reprezinta platforma in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi informatii despre ingredientele disponibile pentru piata româneasca, tendinte de consum si evolutii comerciale ce influenteaza astazi industria procesatoare din Romania si din Sud-Estul Europei.


PARTENERI PREMIUM

  

PARTENER GOLD

PARTENERI

    

    

IN COLABORARE CU

 

Alte companii din ingrediente care au confirmat participarea:

SOLINA ROMANIA, KERRY ROMANIA, CONTILINKS, ENZYMES&DERIVATES, EUROCAS, CREATIVE DELICE, DRINK INGREDIENTS, EXPERTAROM, BIOCULT, KRALEX