Kerry a confirmat participarea la Ingredients SHOW 2018

0
187

Compania irlandeza cu operatiuni la nivel global si-a anuntat participarea la cea de-a doua editie a INGREDIENTS SHOW, eveniment ce va avea loc pe 11 si 12 septembrie la Sibiu la Hotel Ramada.

Portofoliul de produse oferite in prezent de Grupul Kerry cuprinde extracte naturale si distilate, arome, modulatori de gust, proteine & ingrediente derivate din proteine de origine animala sau vegetala, Ganeden – probiotice, Wellmune, emulgatori si texturanti, solutii „clean label” de extindere a termenului de valabilitate, enzime, etc

Kerry si-a inceput activitatea in urma cu aproape 50 de ani si comercializeaza in prezent produsele obtinute in cele peste 130 de facilitati de care dispune, desfasurand operatiuni in peste 140 de tari de pe 6 continente.

In 2017 Grupul Kerry a inregistrat o cifra de afaceri 6,4 mld. euro, dispunand de un numar de peste 24.000 de angajati. Compania dispune de o retea de Centre Globale si Regionale de Excelenta care gazduiesc peste 900 de oameni de stiinta si nutritionisti, precum si echipe de cercetare a pietei, oferind noi perspective de dezvoltare a produselor, insight-uri de consumator si trenduri ale pietelor, globale sau regionale, ajutand la modelarea viitorului produselor alimentare.

”Pe masura ce am evoluat in ultimii 40 de ani si ne-am dezvoltat pentru a raspunde cerintelor si asteptarilor clientilor mereu in schimbare, am ramas angajati ferm misiunii companiei. Intotdeauna ne-am mandrit sa oferim solutii autentice si de cea mai inalta calitate care vin in intampinarea nevoilor clientilor. In ultimele patru decenii, accentul nostru pus pe schimbarea stilului de viata, pe globalizarea gusturilor alimentare si pe nevoile consumatorilor aflate in plina evolutie ne-au adus in pozitie de lider global de piata” se arata in cuprinsul website-ului companiei.

Din 2017 sediul central pentru Kerry Europa de Est a fost stabilit la Bucuresti. Echipa est-europeana, coordonata de Valentin Tone – Sales Director, acopera 20 de tari, incepand din Tarile Baltice pana in sud, in Grecia, in Vest− tarile din fosta Iugoslavie, la care se adauga Cehia si Ungaria, iar in Est, Ucraina.

.

 

INGREDIENTS SHOW 2018 = locul de întâlnire a procesatorilor din industria alimentară cu furnizorii de ingrediente, în cadrul căruia specialiștii vor prezenta ultimele noutăți apărute în domeniul ingredientelor


Organizat de RO.aliment cu suportul APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, IBA, ROMPAN, ASMP, Ingredients SHOW reprezinta platforma in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi informatii despre ingredientele disponibile pentru piata romaneasca, tendinte de consum si evolutii comerciale ce influenteaza astazi industria procesatoare din Romania.


PARTENERI PREMIUM

  

PARTENER GOLD

PARTENERI

       

IN COLABORARE CU

 

• NETWORKING

INGREDIENTS SHOW este locul de întâlnire a aproape 200 de specialisti din industria alimentară unde veți putea stabili noi relații, consolida legătura cu vechii parteneri, identifica nișe pe care le puteți exploata.

• PROSPECTARE
Într-un singur loc, îi veți putea întâlni pe cei 60 de producători și distribuitori de ingrediente din țara noastră, le veți putea pune întrebări și primi oferte personalizate pentru afacerea dumneavoastră.

• INOVAȚIE
Fără inovații, fără alinierea la tendințele naționale și europene, șansele de a rezista pe piață sunt scăzute.

Subiectele prezentarilor vor fi despre: proteine, grasimi, glucide, aditivi, enzime, arome, nutraceutice, coloranti, indulcitori, etichete curate, legislatie specifica, recomandari nutriționale si de sanatate, analiza senzoriala, siguranta alimentara, oportunitati de afaceri.

La eveniment sunt invitati sa participe toti procesatorii din industria alimentara, care isi doresc sa ia ccontact cu cele mai noi informatii in materie de ingrediente alimentare, produse inovatoare, retete, noi tehnologii, tendinte de consum și evoluții comerciale ce influenteaza astăzi industria prelucratoare a produselor alimentare.

DORESC SĂ MĂ ÎNSCRIU – FORMULAR DE ÎNSCRIERE