Amestec proteic din pulbere de migdale

0
18

Blue Diamond Almonds a facut prima incursiune in sectorul ingredientelor functionale prin lansarea unei pulberi proteice de migdale.

Pulberea de migdale poate servi drept “componenta esentiala a amestecului de ingredienti proteici” si este o sursa de fibre, magneziu, fosfor, mangan, cupru, potasiu si calciu. Compania producatoare arata ca, deoarece produsul este non-OMG, fara gluten, fara lapte si fara soia, acesta permite producatorilor mai multa versatilitate in formularea unor alimente sanatoase, bogate in proteine si care nu au in continut gluten, lapte sau soia.

Pulberea are o textura fina si o aroma neutra, facand-o potrivita pentru smothie-uri shake-uri si batoane bogate in proteine.

Compania a mai explicat si ca includerea pulberii ca parte a unui amestec proteic poate ajuta la mascarea unor arome nedorite caracteristice unor alte surse de proteine.

Bill Morecraft, vicepresedinte senior pentru divizia de ingrediente la Blue Diamond Almonds, a declarat:

“Acesta este un pas important in completarea ofertei noastre de produse cu ingrediente functionale. Maximizarea potentialului de super-aliment a migdalelor sub forma pulberii permite producatorilor sa valorifice cele mai recente tendinte ale consumatorilor si sa formuleze alimente si bauturi pe baza de plante, bogate in proteine.

El a adaugat: “Pudra de proteine de migdale umple o nevoie reala pentru o mai buna senzatie de gust si ca sursa de proteine naturale. Suntem incantati sa continuam sa inovam in acest domeniu si sa fim printre primii care au introdus un produs din migdale pentru categoria produselor proteice”.