O noua linie de amidon de tapioca

0
58
amidon

ADM si Vedan International au incheiat un parteneriat pentru a crea o noua linie de amidonuri de tapioca si ingrediente de maltodextrina pentru producatorii din industria alimentara.

Amidonurile sunt fabricate pentru a fi utilizate intr-o gama larga de aplicatii, cum ar fi dressinguri, sosuri, umpluturi de panificatie, inghetata, iaurt, supe, brutarie, bauturi, carne si carnati uscati.

Potrivit ADM, amidonul contribuie la imbunatatirea stabilitatii produselor prin legarea apei in produsele alimentare si poate, de asemenea, sa sporeasca vascozitatea si gustul produselor.

Atat amidonurile de tapioca, cat si ingredientele de maltodextrina din tapioca sunt nemodificate genetic, iar maltodextrina este disponibila si intr-o versiune organica.

Kris DiTommaso, vicepresedinte al departamentului ADM in domeniul amidonului, a declarat:

In ultimii ani, ADM s-a axat pe extinderea gamei de optiuni pentru ingrediente pe baza de amidon – in special pe cele care se bazeaza pe plante – pentru a oferi optiuni si solutii pentru etichete mai curate pentru clienti. Profilul neutru al gustului de tapioca ii permite sa fie utilizat intr-o gama larga de aplicatii si suntem incantati sa adaugam amidonurile si maltodextrinele pe baza de tapioca la portofoliul nostru de ingrediente de amidon in crestere.