Armonia – Starea ta de bine

0
831

Armonia este un produs nou pe piata romaneasca, nascut din dorinta si nevoia societatii in ansamblul ei, de a-si gasi echilibrul si calmul interior,  de a se reintoarce la natura si puritate.

           Corpul uman reprezinta 70% apa, de unde rezulta importanta consumului unei ape care te face sa te simti impacat cu tine insuti, intr-o perfecta armonie cu propriul corp si suflet, redandu-ti echilibrul si calmul interior. Calitatea si puritatea apei Armonia iti ofera, probabil, tot ceea ce ai nevoie pentru o zi plina de energie, sanatate, frumusete, echilibru spiritual si liniste interioara.

           Zona de provenienta a apei Armonia este reprezentata de izvorul Valea Bogatii, aflat in zona Padurea Bogatii, judetul Brasov. Cadrul natural al acestei zone este mirific, parca rupt din basmele copilariei, o rezervatie naturala de tip faunistic, floristic si geologic, care se afla in partea centrala a muntilor Persani, pe teritoriul nord-estic al judetului Brasov. Padurea Bogatii reprezinta o zona cu pasuni, dar si una din cele mai importante paduri de foioase din tara, cu o alcatuire predominanta de fag, gorun si carpen.

         Principiul de baza, care sta la baza companiei Doripesco, este reprezentat de calitatea produselor si serviciilor. Sustinem un stil de viata sanatos si o alimentatie echilibrata, naturaletea si calitatea produselor fiind principala noastra carte de vizita.