Nou produs: Soft de ambalare a carnii

0
527

Simba 2015 este un nou soft proiectat pentru a oferi noi capabilitati legate de procesarea, etichetarea si urmarirea produselor din peste si carne, in procesul de prelucrare si ambalare.

Sistemul personalizabil SIMBA (Specialized Inventory Management with Barcode Accuracy – Gestionare specializata a stocurilor prin urmarirea codurilor de bare) poate fi integrat in orice proces de productie, indiferent de capacitatea de prelucrare a liniei de productie, pentru a masura greutatea produsului si a realiza trasabilitatea acestuia de-a lungul intregului lant de productie si depozitare. SIMBA ofera, de asemenea, informatii despre randamentul prelucrarii.

soft2Un lucrator de pe linia de productie poate modifica si completa foarte usor, cu noi date, informatia continuta de eticheta produsului, doar printr-o simpla atingere a ecranului calculatorului ori a tabletei. El poate, de asemenea sa obtina informatii despre greutatea produsului si sa imprime o eticheta cu un identificator cu cod de bare pentru fiecare tip de ambalaj (plastic, carton).

Softul este un produs al Dynamic Systems Inc..