Alexandrion Grup Romania isi extinde portofoliul cu o gama de produse non-alcoolice

0
837

Alexandrion Grup Romania, cel mai mare producator local de bauturi spirtoase,si-a propus sa intre pe segmentul de distributie cu produse precum cafea, apa sau bauturi racoritoare, avand in plan extinderea portofoliului de produse.

Razvan Vasile, director comercial Alexandrion Grup Romania, afirma: „Dupa 21 de ani, a venit momentul sa facem acest pas, pe care il pregatim de ceva vreme, insa ne-am dorit sa facem totul ca la carte si sa studiem foarte bine piata in prealabil. Am început deja discutiile cu posibili parteneri cu care am putea colabora in acest sens. Deocamdata nu am batut palma cu nimeni si ramanem deschisi discutiilor. Ne dorim insa sa aducem alaturi de noi o serie de parteneri solizi, de incredere, cu prezenta si produse confirmate in piata, astfel incat, impreuna, sa obtinem, rapid, o cota importanta de piata pe segmentele targetate. Este o decizie istorica pentru grupul nostru si avem incredere ca vom reusi sa atingem rezultate similare precum cele pe care le avem pe piata de bauturi spirtoase”

La acest moment, Alexandrion Grup Romania este prezent cu produse proprii (vinars Brancoveanu – VS, VSOP şi XO; brandy-ul Alexandrion 7* şi 5*; vodca Kreskova, Kreskova Lemon, Alexander si Alexander Lemon; Alexander Gin, lichiorul Rim Rock, whiskey-urile Red Bowler şi Hogs sau gama de lichioruri Saber – Caisata, Vişinata, Afinata, Fructe de Padure şi Coacaze Negre), dar şi cu produse importate (single malt-urile Glenfiddich, Balvenie şi Monkey Shoulder, whiskey-ul Grants, ginul Hendricks, tequilla Milagro şi romul Sailor Jerry – toate din portofoliul William Grants and Sons; vodka Beluga, şampania Piper Heidsieck, lichiorurile Marie Brizard, vodka Sobieski, cognac-ul Camus, bitter-ul Fernet Branca etc. ).

Anul trecut, compania a investit peste un milion de lei in dezvoltarea unui departament de vanzari dedicat seg­mentului HoReCa high. Astfel, distributia produselor non-alcoolice se va adresa atat acestui segment, cat si lanturilor de retail.

„Pana la finalul anului, daca nu chiar mai devreme, vrem sa fim in locatiile horeca high si cu gama de produse non-alcoolice. Avem infrastructura necesara, avem know-how-ul dobandit în 21 de ani de experienta, asteptam doar sa gasim partenerii potriviti”, a  declarat Razvan Vasile.