Magiunul de prune Topoloveni, a doua oara consecutiv la Igeho – Elvetia

De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut multiple certificări ale calității

0
299

Magiunul de prune Topoloveni a reprezentat România pentru a doua oară consecutiv la expozitia internatinala Igeho, eveniment ce a avut loc in intervalul 21-25 noiembrie la Basel, in Elvetia.

Expoziția de la Basel este  unul dintre cele mai importante targuri internaționale. Acesta reunește specialiști din industria hotelieră, catering și alimentație si aduna peste 700 de expozanți din 12 țări. Aceasta se inscrie printre acțiunile ce fac parte din programul de promovare pe fonduri europene „Eureka: descoperiți comorile Europei” accesat de Sonimpex Topoloveni în anul 2013. Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs românesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene ca unic, tradițional și autentic prin acordarea certificării de Indicație Geografică Protejată.

Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the ‘Romanian traditional taste’, premiat Great Taste Awards Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut multiple certificări ale calității cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL.

Compania Sonimpex Topoloveni a solicitat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, studiu ale cărui concluzii arată că „Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.

Acesta contine un singur ingredient: prune proaspete românești, netratate chimic.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni si gama Topoloveana de produse fără zahăr adăugat, din fructe, legume și petale de flori este Furnizor al Casei Regale a României. Produsele Topoloveni — magiunuri — și Topoloveana — dulceața, pasta de roșii și zacuști — sunt 100% românești, 100% naturale, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără coloranti, fără gluten.