Corbion lanseaza un conservant natural pentru carne

0
617

Corbion Purac isi extinde linia de ingrediente clean label Verdad Avant cu lansarea de Verdad Avanta C100, o formula de pulbere optimizata care ofera pana la 90-120 de zile de control pentru Listeria si extinde termenul de valabilitate pentru carnea naturala.

Gama Verdad Avanta se bazeaza pe un amestec special formulat din ingrediente naturale, sustinuta de modelul Corbion Listeria Control Model. Ca o solutie multifunctionala, Verdad Avanta C100 ofera procesatorilor de carne un control asupra Listeria, culoare tipica a carnii conservate, confort, imbunatatirea randamentului in acelasi timp oferind gustul bun si etichetele curate la care consumatorii se asteapta.

“Cu Verdad Avanta C100, clientii nostri pot oferi mezeluri netratate, hotdog, Bologna si carnati cu gust minunat mentinandu-se proaspete cu ingrediente pe eticheta, pe care consumatorii le inteleg.”, a declarat Tom Rourke, Ph.D., Senior Business Development Manager la Corbion Purac. “Cerintele de etichetare pentru Verdad Avanta C100 sunt otetul si praful de telina, ingrediente naturale pe care consumatorii le apreciaza”, adauga Rourke.

Gama Verdad a Corbion Purac de solutii naturale mai include, de asemenea Verdad Avanta F100 si Verdad Avanta Y100. Verdad Avanta F100 pentru carne proaspata din animale crescute la sol extinde termenul de valabilitate cu pana la 10 zile si are un efect inhibitor puternic împotriva Salmonella spp. la mezelurile proaspete de pui. Verdad Avanta Y100 extinde prospetime pentru carnea gata pentru consum, oferind mai mult de 120 + de zile de control pentru Listeria si imbunatateste randamentul de gatire de la 4% la 10%, in funcție de aplicatie.