DIANA se alatura in calitate de partener Expo-Conferintei “Produsul Romanesc”, organizata in ziua de 6 iunie, la Hotel Caro din Bucuresti

0
51

Organizata de RO.aliment in parteneriat cu asociatiile de profil si autoritatile din industria alimentara, expo-conferinta “Produsul Romanesc”, reprezinta un eveniment unic dedicat producătorilor și procesatorilor din industria agroalimentară din Romania, avand ca scop promovarea produselor alimentare romanesti, a gustului autohton cat si inlesnirea contactelor dintre reprezentanti ai producatorilor, procesatorilor si furnizorilor cu autoritatile de profil, experti, cercetatori si retail.

Preparat din carne inscris in concurs la categoria fiert-afumate

Ajunsa la a 4-a editie, Expo-Conferinta “Produsul Romanesc” va avea loc in ziua de 6 iunie 2019, la Hotel Caro Bucuresti.

Un moment special al conferinței îl reprezintă concursul „Gustul Ales”, desfășurat în cadrul momentului „Ora de bun gust” la care compania DIANA s-a inscris la doua categorii: preparate din carne crud uscate si preparate din carne fiert-afumate.

Compania DIANA, aflata acum in topul abatoarelor din Romania, cu un loc important in clasamentul producatorilor de preparate din carne, cu capital 100% romanesc.

Preparat din carne inscris in concurs la categoria crud-uscate

Pornind de la un magazin alimentar, Compania DIANAa fost fondata in 30 aprilie 1991, iar dupa cinci ani a inaugurat la Ramnicu Valcea o fabrica de produse din carne cu o capacitate mica de productie, aflata insa la un standard tehnologic aliniat pe deplin celor mai moderne linii de productie din spatiul european. Prospetimea si calitatea carnii DIANA, alaturi de retetele utilizate in prepararea si productia mezelurilor au atras consumatorii aflati in cautarea unor produse de incredere, apropiate gustului bucatelor romanesti autentice. Produsele preparate din carne DIANA sunt oferite clientilor din tara, atat prin traditional trade, modern trade si totodata prin reteaua de magazine DIANA, care numara 52 de unitati, in prezent.

mezeluri, preparate din carneInca de la inceput, filozofia companiei s-a cladit pe concept cheie: familie, calitate si perseverenta. Fondatorul companiei, Dumitru Craciunescu (1958-2014), a considerat angajatii si clientii ca fiind o extensie a familiei sale, deciziile de business pe care le-a luat reflectand permanent aceasta stare de fapt.

DIANA are ca obiectiv principal respectarea calitatii si sigurantei produselor. Compania a castigat astfel increderea consumatorilor si prin implementarea sistemelor de management ale calitatii si sigurantei alimentelor, iar – ulterior – prin recertificarea acestora. Astfel, in prezent, compania DIANA este certificata conform standardului ISO 22000;2005 (Siguranta Alimentelor), ISO 9001;2008 (Managementul Calitatii) si detine cel mai ridicat nivel al standardului IFS Food (International Food Standard), standard agreat de catre “Food Business Forum”, in cadrul “Global Food Safety Initiative”.

De-a lungul timpului, compania si-a mentinut aceste certificari, cautand sa se adapteze permanent la noile cerinte ale clientilor sis a se alinieze la cele mai inalte standard din acest sector al industriei alimentare.