Abonamentul la ciocolata, un concept inedit de vanzare online

0
834

Ciocolateria online www.magazinuldeciocolata.ro lanseaza un inedit concept de vanzare – ” abonamentul la ciocolata ” , un nou mod de a avea mereu ciocolata ”la tine”

Pasionatii de ciocolata au astfel posibilitatea de a alege abonamentul la ciocolata pe trei, sase luni, sau un an, fiecare dintre acestea avand o selectie de tablete deosebite, special alese pentru cele mai rafinate gusturi.

Acestia vor putea alege dintr-o multitudine de variante: ciocolata neagra, alba, cu lapte, vegana sau speciala.

Abonamentele sunt livrate periodic si contin ciocolata certificata Fairtrade, precum si alte surprize gandite pentru cei topiti dupa ciocolata.

”Ne indreptam spre mai putin si mai bun, iar ultimii ani ne-au aratat o rafinare a gusturilor romanilor in ceea ce priveste ciocolata. O cercetare pe care am facut-o la finalul anului 2015 ne-a aratat o crestere a consumului declarat de ciocolata, si un interes din ce in ce mai mare pentru produse de calitate. Abonamentul la ciocolata e perfect pentru ca stii ca ai garantia unei ciocolate bune, care ajunge la tine acasa, sau la birou, fara sa o cauti de fiecare data cand vrei sa ai parte de un moment dulce”, spune George Toma, chocoholic la www.MagazinulDeCiocolata.ro.

Impreuna cu Zazou.ro, comunitatea celor pasionati de ciocolata, magazinul online a efectuat pe parcursul lunii decembrie 2015 un studiu de perceptie adresat consumatorilor de ciocolata. Studiul a relevat faptul ca atributele cu cea mai mare importante pentru acestia atunci cand aleg o ciocolata sunt gustul (72%) si procentul de cacao (48.5%).

Cele mai cautate sunt tabletele (72%), urmate de praline (20.5%), iar combinatiile cele mai ciudate incercate pana acum raman in continuare ciocolatele cu sare sau ardei iute. 87.5% dintre dintre cei intervievati prefera ciocolata importata, iar 51.5% citesc informatiile nutritionale de pe eticheta produsului.

Majoritatea celor care a raspuns intrebarilor e dispusa sa cheltuie pana in 100 de lei lunar pentru ciocolata. 69.5% aloca o suma de pana in 50 de lei, si doar 12% dispun de un buget mai mare de 100 de lei.

Studiul Zazou.ro a fost efectuat online pe un esantion reprezentativ de 200 de persoane cu varsta intre 18 si 50 de ani, cu venituri medii si peste medie din mediul urban.

www.MagazinulDeCiocolata.ro este un magazin online special creat pentru cei cu ciocolata mereu la ei. Tabletele disponibile sunt certificate Fairtrade, iar pasionatii pot gasi combinatii inedite de ciocolata, precum si produse potrivite pentru vegani.