“Fomica?”: cand nu ai timp de gatit, dar vrei mancare gustoasa ca la mama acasa

0
183

Piata din orice industrie este intr-o continua dezvoltare, iar brandurile trebuie sa tina pasul cu cerintele consumatorilor. “Fomica?”, brandul romanesc de preparate si semipreparate din 100% carne de pui natural condimentata, a ascultat, a inteles si a aplicat tot ceea ce piata tinta i-a comunicat.

Cum te diferentiezi intr-o industrie aglomerata si foarte competitiva
Consumatorii sunt usor de multumit si fidelizat daca le acorzi mai multa atentie si daca vii in intampinarea lor cu produse care sa sustina stilul de viata actual.

Brandul de preparate si semipreparate “Fomica?” a aplicat aceasta strategie de piata si a raspuns la nevoile consumatorilor. Astfel, produsele se preteaza unui public preocupat de alte activitati decat de gatit dar, in acelasi timp, isi doreste sa manance produse gatite ca acasa.

“Fomica?” a intreabat, a ascultat, a pus in aplicare
In urma cercetarilor, s-a realizat ca publicul tinta este mereu in graba, nu are timp sa gateasca sau sa gandeasca retete pentru cei dragi. De asemenea, se mananca mult in oras dar, la o aprofundare a subiectului, s-a aflat si faptul ca mancarea facuta in casa este considerata ca fiind mai buna.

Pentru aceste categorii de public, persoane active, studenti, cei ce activeaza in industria HoReCa, “Fomica?” promoveaza produse ce se prepara si mananca rapid, sunt natural condimentate, cu gust adevarat de pui, ce pot fi luate la pachet oricand.

Ce inseamna “Fomica?”
Produsele din gama “Fomica?” au carne proaspata refrigerata, de la pui crescuti in fermele proprii si produsa in abatorul propriu al Grupului de firme Safir, care contin doar condimente naturale, macinate in fabrica de preparate si semipreparate a grupului.

Retetele produselor reprezinta maiestria unui renumit bucatar roman, retete ce sunt mereu monitorizate pentru a realiza aceeasi constanta a produsului finit.

“Fomica?” este un brand al Grupului de firme Safir. Afla mai multe despre activitatea lor aici: www.safir.ro