Home Stiri Carne „Fomica” tine la distractie! Meniurile de pui „Fomica?”, alegerea preferata la Open...

„Fomica” tine la distractie! Meniurile de pui „Fomica?”, alegerea preferata la Open Camp

0

„Fomica?”, brandul romanesc de preparate si semipreparate din 100% carne de pui natural condimentata, dezvoltat de Grupul de firme Safir, a oferit momente savuroase si pofta de distractie tuturor celor prezenti la festivalul Open Camp, eveniment ce a avut loc in Vaslui, in perioada 19-21 iulie 2019.

Distractia vine „Fomica?” savurand
Pentru ca distractia vine mancand, toti cei cu pofta de mancare delicioasa si distractie ca la carte au savurat pe parcursul intregului eveniment toate cele 4 variante de meniu „Fomica?” puse la dispozitie, si anume: „degetele dolofane”, „aripioare picante zburatoare”, „chiftele ca la mama”, dar si noutatea „Fomica?” de anul acesta in cadrul festivalului, „pui la rotisor”.

Meniurile de pui „Fomica?”, alegerea preferata a romanilor
Melodiile artistilor preferati si atmosfera festiva au starnit pofta de mancare a participantilor la eveniment, care au poftit cu bucurie la produsele „Fomica?”, apreciate pentru continutul de 100% carne de pui natural condimentata, pentru faptul ca sunt produse romanesti, proaspete si de calitate, dar si pentru sortimentatia de produse dedicate atat celor mari cat si celor mici.

retetaProdusele „Fomica?” au fost apreciate si datorita rapiditatii pregatirii meniurile si a transparentei in servire, acestea fiind pregatite pe loc, direct in fata consumatorilor, astfel incat acestia au avut certitudinea ca ceea ce au savurat sunt produse de incredere, proaspete si sanatoase.

Preparatele si semipreparatele „Fomica?” se remarca prin sortimentatia diversificata de produse din carne de pui, facute din 100% carne natural condimentata, pregatite dupa retete bine mestesugite, fiind dedicate tuturor celor care isi doresc mancare sanatoasa, delicioasa, usor de pregatit si simplu de servit.

Afla mai multe despre comercializarea si vanzarea preparatelor si semipreparatelor „Fomica?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.