Incepe a X-a editie a concursului Selgros „Arena Bucatarilor”

0
69

Selgros Cash & Carry a organizeaza, incepand cu luna aceasta, a X-a editie a concursului de gatit „Arena Bucatarilor”, dedicat profesionistilor gastronomiei din industria HoReCa.

Miza competitiei din acest an creste si mai mult, atat gratie premiilor cat si modificarilor menite sa bucure deopotriva bucatarii, proprietarii de restaurante si publicul.
Printre cele mai importante modificari, ce pot fi consultate pe site-ul organizatorului, se afla:

• Vor exista patru etape preliminare pe regiuni. Cele patru regiuni sunt:

o Zona Est, care include magazinele Selgros din Constanta-Nord, Constanta-Sud, Braila, Galati, Bacau, Iasi si Suceava;

o Zona Centru, care include magazinele Selgros din Bistrita, Targu Mures – Ernei, Targu Mures, Brasov, Ploiesti si Craiova;

o Zona Vest, care include magazinele Selgros din Cluj-Napoca, Alba Iulia, Oradea, Arad si Timisoara;

o Zona Bucuresti, care include magazinele Selgros din Baneasa, Pantelimon, Berceni si Drumul Taberei.

In etapa preliminara ingredientele impuse sunt muschiulet de porc, gutuie si castraveti murati.

• Semifinalele pentru fiecare dintre cele patru regiuni vor avea loc la clubul Fratelli din Bucuresti, in perioada 19-20 mai; primii doi calificati din fiecare semifinala vor ajunge in finala;

• Marea Finala va avea loc la Bucuresti, spre finele anului, la o data ce va fi stabilita si anuntata in luna august.

Castigatorul concursului Arena Bucatarilor 2018 va primi un premiu de 10.000 de lei. Valoarea tuturor premiilor poate fi consultata in Regulament. Premiile pentru primii trei clasati in fiecare semifinala sunt de 2.500, 1.500 respectiv 1.000 de lei.

Inscrierile se vor face pe site-ul Selgros, in perioada 12 martie – 10 aprilie 2018. Regulamentul complet, care include si lista completa a premiilor acordate, poate fi consultat pe site.

Despre Arena Bucatarilor:
Incepand cu anul 2010, Selgros a organizat si gazduit competitia Arena Bucatarilor, concurs destinat gastronomilor din Romania.

Devenita deja traditie, competitia si-a propus, in cei sapte ani de desfasurare, sa premieze priceperea si maiestria celor mai pasionati Chefi care demonstreaza juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, ca merita unul dintre premiile oferite de Selgros Romania.

Incepand cu 2013, competitia Arena Bucatarilor este afiliata competitiei internationale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Despre Selgros:
Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 22 magazine in Bucuresti, Alba-Iulia, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Constanta si Bistrita. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia. Preluarea retelei de catre Transgourmet confirma atentia crescanda pe care Selgros o acorda pietei gastro si evidentiaza calitatile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelentei si pasiunea ca baza a oricarei actiuni. Accesul in magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesionistilor si pasionatilor de bunataturi.