ITALPROD, castigatorul trofeului Gustul Ales in 2017, revine in competitia celor mai deosebite produse

0
14

ITAL PROD, procesatorul de fructe pentru cocktailuri, patiserie si gelato, s-a inscris din nou la concursul „Ora de bun gust”, dupa ce in 2017 a fost distins cu premiul special al juriului, trofeul Gustul Ales pentru „Amarene in sirop”.

CONSULTATI LISTA COMPLETA A CASTIGATORILOR DIN 2017

Astfel, pe 6 iunie 2019, juriul specialistilor in industria alimentara va nota produsele prin degustare in cadrul evenimentului, luand in calcul trei de criterii: gust si miros, caracteristica specifica fiecarei grupe (textura, limpiditate, palatabilitate etc), aspect, dar si fisa tehnica a produsului. Votul expertilor are o pondere de 50%, restul fiind atribuit participantilor la concurs si la expo-conferinta „Produsul Romanesc”.

ALATURATI-VA DEMERSULUI DE PROMOVARE A PRODUSELOR ROMANESTI

cirese_cocktail_ItalProd4Concomitent, ITAL PROD va participa si in cadrul campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, desfasurata in perioada 7 – 8 iunie, in Mall Promenada din Bucuresti.

In acest interval, producatorii romani va vor invita sa le degustati produsele, va vor explica importanta utilizarii materiei prime de calitate si va vor spune cum puteti citi corect eticheta produsului, pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare.

MAI MULTE DETALII DESPRE CAMPANIA ”SA INTELEGEM MAI BINE ALIMENTELE”


Despre ITAL PROD
ITAL PROD, businessul care ajuta industria alimentara sa ofere produse de calitate pe piata, aducand savoarea italieneasca in gastronomia romaneasca, este o companie moderna, cu o experienta vasta in domeniul procesarii fructelor, metoda imbunatatita de-a lungul a mai multe generatii.

Compania infiintata in 2001 produce si distribuie fructe confiate, cirese maraschino cu sau fara sambure, cuburi de fructe si multe altele. Specializarea de baza este procesarea cireselor (pentru cocktail, confiate si amarene in sirop), insa datorita investitiilor in tehnologii de productie au fost incluse in portofoliu si capsune in sirop, citrice confiate, dovleac confiat, cuburi mixte, dar si fructele nucifere (intregi, in coaja, granulate, sub forma de faina sau caramelizate).

Nu in ultimul rand, ITAL PROD este specializat in producṭia de variegato si paste pentru inghetata artizanala, topping-uri decorative, creme tartinabile si gemuri pentru umplutura. Portofoliul de produse complet il puteti consulta aici.

Atenṭia deosebita acordata standardelor de calitate este certificata de IFS si ISO 22000. Anul trecut, ITAL PROD a pus in functiune noua fabrica, dotata cu linii de productii noi care au permis cresterea productivitatii si facilitarea controalelor de calitate.