Producător, nu doar distribuitor

0
581
ambalare1

Systec-Agripack SRL a anunțat în cadrul ediției din acest an a Târgului internațional pentru industria alimentară, Indagra Food 2016, desfășurat la Romexpo, București, în perioada 2-6 noiembrie demararea în România a producției de mașini de ambalare.

Începând cu 1 ianuarie 2017, unul dintre cei mai cunoscuți distribuitori de mașini de ambalare de pe piața românească, va deveni și producător de astfel de echipamente. Systec-Agripack SRL este specializată în distribuția de utilaje și echipamente pentru condiționarea legumelor și fructelor în stare proaspată (spălare, periere, uscare, sortare, cântărire, ambalare, etichetare).

ambalareCompania, cu o activitate de 10 ani în domeniu și o cifră de afaceri de circa 2 mil. EUR, obținută cu un număr de 7 angajați oferă consumabile pentru mașinile de ambalat legume și fructe în stare proaspătă – saci Raschel pe bobină, plase tubulare țesută, film pentru pachete Girsac/Girplus/Ultrabag, film flowpack, film termocontractibil, etichete autoadezive, etichete wineglass, casolete și tăvițe.

Systec-Agripack asigură instalarea, întreținerea în perioada de garanție și post-garanție pentru utilajele comercializate, proiectarea fluxurilor tehnologice în interiorul depozitelor, instructaj pentru personalul care deservește utilajele, consultanță pentru accesarea fondurilor europene, soluții la cheie pentru întregul flux tehnologic inclusiv depozitare.

Systec-Agripack SRL distribuie în România echipamente ale firmelor Giro (Spania), NewTec (Danemarca), Htech (Cehia), AllRound (Olanda).

ambalareÎn ceea ce privește produsele comercializate, printre noutățile pe care compania le-a lansat la Indagra se numără: ambalajele pentru produse speciale, cu o capacitate de 250g – 1kg; ambalajele ”clip-2-clip” cu o  capacitate de 250g – 3kg și care datorită etichetei mai mari permit o mai bună personalizare; ambalajele cu fereastră a cărei formă poate fi și neregulată; și cântarul cu tăviță rotundă pentru produse precum biscuiții, bomboanele și alte alimente procesate, ce va fi disponibil pentru comercializare tot de la 1 ianuarie 2017.