Interesul consumatorilor pentru produse alimentare cat mai sanatoase aduce pe piata doua noi sortimente de cremwursti cu 80% carne

0
544

Caroli Foods a lansat doua noi sortimente de cremwursti cu 80% carne in ambalaj duo pack.

Cremwurstii cu Piept de Curcan si Cremwursti cu Vita, sunt cele mai noi variante de cremwurtsi  din gama Extra avand un continut de carne de 80% si membrana naturala, Acestea au fost lansate pe piata in cursul lunii august. Noile sortimente sunt disponibile atat in vrac cat si in ambalaj duo pack.

„Implementarea pachetelor vidate duo pack a fost raspunsul Caroli Foods Group la feedback-ul primit de la consumatori legat de pachetele vidate precedente, de 295 de grame, se arata intr-un comunicat al companiei. Acestia s-au aratat nemultumiti de gramajul pachetelor, pe care il considera prea mare pentru o singura portie consumata per masa. Astfel, cum pentru Caroli parerea consumatorilor este primordiala, producatorul le ofera acestora o mai buna pastrare a cremwurstilor in cazul in care nu doresc sa consume intreaga cantitate la o singura masa”.

Legat de noile produse si ambalajele acestora, Ana Maria Bajan, directorul executiv de marketing al Caroli Foods Group, a declarat:

„Dupa raspunsul pozitiv din partea consumatorilor in urma lansarii gamei de cremwursti cu 80% carne de pui si de porc, suntem bucurosi sa ne extindem portofoliul cu doua noi sortimente: Caroli Cremwursti cu Piept de Curcan si Caroli Cremwursti cu Vita. Aceste noi aditii in portofoliul Caroli reprezinta raspunsul nostru la interesul crescut pe care consumatorii nostri  l-au acordat produselor cu multa carne. De asemenea, consumatorii prezinta un interes in continua crestere pentru alimente cat mai sanatoase, in consecinta am decis sa marim varietatea de produse din categoria cremwursti cu sortimente bogate in proteine si nutrienti. Suntem bucurosi ca le putem oferi acestor consumatori produse de calitate superioara, alaturi de un gust bogat si inconfundabil”. 

Odata cu noile sortimente cu carne de curcan si de vita, de ambalajul duo pack beneficiaza si cremwurstii cu carne de pui si cu carne de porc.