Phil Hogan, incantat de discutia avuta luni, la Bruxelles, cu seful MADR, Achim Irimescu

0
439
UE4

Comisarul European pentru Agricultura, Phil Hogan, s-a declarat incantat de discutia avuta luni 18 ianuarie, la Bruxelles, cu seful MADR, Achim Irimescu.

Oficialul european a anuntat pe contul sau de Twitter ca „a fost o placere sa ma intalnesc cu noul ministru al Agriculturii, Achim Irimescu, pentru a discuta planurile de simplificare a Politicii Agricole Comune, precum si alte subiecte importante. Multumesc!”. ( potrivit www.stiriagricole.ro)

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu, a participat luni, la Bruxelles, la intalniri bilaterale cu Phil Hogan, comisar european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, si cu Vytenis Andriukaitis, comisar european pentru Sanatate si Siguranța Alimentara, informeaza ministerul de resort.

Achim Irimescu a sosit la Bruxelles dupa ce vinerea trecuta a participat la deschiderea oficiala a expoziției “Saptamana Verde” ( ” Grunen Woche 2016 ” ), ce se desfasoara Germania, la Berlin, in perioada 15 — 24 ianuarie 2016.

Printre temele de discutie abordate in intalnirea de la Bruxelles s-au numarat ecarisarea si pesta porcina africana, platile directe, Programul National de Dezvoltare Rurala si clarificari privind conditii artificiale, conform unui comunicat MADR.