Un nou director de marketing pentru Lidl Romania

0
1125
etică

Lidl Romania are un nou director de marketing.

Claudia Ancuta a preluat incepand cu luna aceasta conducerea departamentului de marketing al discounterului Lidl Romania. Managera il inlocuieste in functie pe Florin Draghia.

Claudia Ancuta lu­crea­­za in cadrul Lidl Romania din luna iu­nie a anului trecut, ocupand functia de media ma­na­ger, pentru ca din aceas­ta luna sa devina director de marketing.

Noul director de marketing al retail-erului german are o experienta de peste 10 ani pe zona de retail si industria FMCG, lucrand in trecut in cadrul companiei Reckitt Benckiser, ( jucator din industria farma, prezent insa si pe alte segmente de piata precum cel al produselor de uz casnic ), cat si in cadrul Heineken si Vel Pitar.

Din aceasta pozitie, Claudia Ancuta este responsabila de activitatea departamentului de marketing si face parte din echipa coordonata de Marco Giudici, Director National de Achizitii al Lidl Romania si membru al Consiliului de Conducere.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa si activeaza in peste 20 de tari europene. In Romania, retailerul opereaza la nivel national o retea de 192 de unitati comerciale. In 2015, compania a raportat o cifra de afaceri de 3,35 miliarde de lei.