Producatorul de ulei vegetal cu cea mai indelungata traditie in Romania, expozant la INGREDIENTS SHOW 2019

0
458

Compania cu cea mai mare experienta in productia de uleiuri vegetale din Romania, Prutul S.A., va avea stand de expunere anul acesta in cadrul expo-conferintei INGREDIENTS SHOW (17 – 18 octombrie, Hotel International din Sinaia).

Faceti cunostinta cu reprezentantii companiei Prutul in cele doua zile ale evenimentului si, astfel, puteti afla cum fabrica cu cea mai indelungata traditie in productia de ulei vegetal din Romania a devenit una dintre cele mai moderne fabrici de ulei din tara noastra.

Adeseori, secretul succesului in business consta in materia prima utilizata, iar ingredientele sunt sarea si piperul cifrei de afaceri in acest domeniu. Daca activati in industria alimentara, o discutie cu reprezentantii companiei Prutul va poate conferi un avantaj competitiv, prin prisma expertizei lor de a crea special pentru dvs mixuri de uleiuri vegetale.

Adaptarea tuturor etapelor de productie la specificul produsului dvs (ingrediente si materii prime, ambalaj etc.) este necesara pentru un produs reusit din toate punctele de vedere. La INGREDIENTS SHOW, puteti afla informatiile necesare pentru a va recapata avantajul competitiv.

VREAU SA MA INSCRIU

Despre Prutul S.A.
Compania Prutul detine fabrica de ulei cu acelasi nume din Galati si 16 capacitati de depozitare a cerealelor si oleaginoaselor in 7 judete din Romania.

Cu peste 430 de angajati, Prutul este unul dintre principalii producatori de ulei vegetal din Romania si un jucator important in industria de agribusiness din tara noastra.

Infiintata acum 126 de ani sub numele Fleming Oil, compania produce o gama completa de uleiuri vegetale potrivite pentru toate tipurile de utilizare in procesul de productie al produselor alimentare.

De asemenea, compania comercializeaza suprodusele: srot – folosit la furajarea animalelor, acizi grasi – utilizati in industria cosmetica si a materialelor de constructii si peleti – utilizati ca biocombustibil.

Din portofoliul producatorului fac parte brand-urile Prutul, Spornic, Bonatelo, Boniflor, Surasul Soarelui si Picasol (pe segmentul de ulei de masline).

Prutul este primul producator de ulei vegetal din Romania care a lansat pe piata, inca din anul 2015, un ulei imbuteliat 100% High Oleic (Spornic Premium pentru utilizatorii casnici si Spornic Profesional pentru industria alimentara procesatoare si pentru HoReCa).

Uleiul de floarea-soarelui High Oleic este un ulei obtinut dintr-un soi special de floarea-soarelui, cu un continut ridicat de acid oleic (Omega 9) – minim 75%, explica producatorul.

Ideal pentru aplicatii profesionale, acest ulei poate fi un inlocuitor excelent pentru uleiul de palmier. Fata de acesta, uleiul High Oleic nu contine acizi trans si are de 6 ori mai putine grasimi saturate.

Beneficiile uleiului High Oleic in alimentatie:
1. Continut ridicat de acizi grasi mononesaturati Omega 9 (minim 75%);
2. Rezistenta superioara la oxidare si rancezire;
3. Stabilitate extraordinara in utilizarea la temperaturi ridicate si cresterea duratei de utilizare in cazul proceselor de prajire repetata;
4. Versatilitate in utilizare – pastrarea gustului neschimbat in cazul proceselor de prajire repetata;
5. Termen de durabilitate minimala cu 50% mai mare fata de uleiul rafinat conventional de floarea-soarelui (clasic).


Sinaia, INGREDIENTS SHOWOrganizat de RO.aliment in parteneriat cu ASMP, IBA Bucuresti, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, APAR, FNDA, INGREDIENTS SHOW, reprezinta platforma special conceputa pentru a facilita schimbul de informatii între furnizorii de ingrediente si procesatorii din industria alimentara in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi informatii despre ingredientele disponibile pentru piata romaneasca, tendinte de consum si evolutii comerciale ce influenteaza astazi industria procesatoare din Romania si Comunitatea Europeana.

A 3-a editie INGREDIENTS SHOW, eveniment la care sunt asteptati sa participe peste 200 de specialisti, va avea loc in zilele de 17 si 18 octombrie 2019, la hotel International din Sinaia.

INGREDIENTS SHOW, este locul de intalnire al specilistilor din industria alimentara unde veti putea stabili noi relatii, consolida legatura cu vechii parteneri, identifica nise pe care le puteti exploata.

Tematica evenimentului de anul acesta: https://www.roaliment.ro/ingredients-2019/tematica-propusa-ingredients-show-2019/

Mai multe detalii: https://www.roaliment.ro/ingrediente/va-invitam-la-ingredients-show/