Republica Moldova dă asigurări: prețurile nu vor fi majorate

0
54

După instituirea stării de urgență în Republica Moldova, producătorii de carne au anunțat că dețin stocuri suficiente și că prețul nu va fi majorat, transmite Telegraph.md.

În contextul decretării stării de urgență în țară și necesității de prevenire a răspândirii infecțiilor provocate de noul coronavirus (COVID-19) pe întreg teritoriul Republicii Moldova, întreprinderile membre ale Patronatului din Industria Prelucrătoare de Carne, au expediat în adresa Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, o declarație în acest sens.

Totodată, Patronatul întreprinderilor din Industria Prelucrătoare de Carne informează că întreprinderile activează în regim sporit de securitate și siguranță majoră, livrează zilnic produse, au instituit măsuri sanitare sporite, dispun de transport specializat și asigură măsuri de protecție pentru personalul angajat și implicat în procesul de producere și livrare.

În scrisoare se mai indică faptul că angajații au fost instruiți cu regulile de comportament la locul de muncă și necesitatea respectării măsurilor de protecție de sănătate publică, precum și sunt monitorizați zilnic pentru a duce evidența stării lor de sănătate.