Retailerul Zanfir deschide al saselea supermarket in Focsani

0
983
Zanfir_2
deschidere, lansare, inaugurare

 

Retailerul local Zanfir a deschis la finalul anului trecut un nou supermarket in Focsani. Unitatea a fost ridicata in locul in care au functionat, de-a lungul anilor, mai  multe bacanii.

Construit la intersectia bulevardelor Marasesti si Independentei in numai doua luni si jumatate, magazinul se intinde pe o suprafata de 450 mp, peste 10.000 de produse la raft si 22 de angajati. Luand in calcul si parcarea de care magazinul dispune, suprafata totala utilia a noii constructii se ridica la 1100mp. Din valoarea proiectului de investitii, 400.000 de euro au reprezentat credite bancare, restul fiind resursele proprii ale companiei, dupa cum a precizat Lilieana Zanfir, administratorul companiei.

Zanfir intentioneaza sa amplaseze in apropierea noului supermarket si o rulota cu produse de tip fast-food, in special pentru vrancenii care vin la targurile organizate miercurea si duminica in vecinatatea locatiei respective.

„In acest cartier este un important vad comercial, de sute de ani se practica piata de miercuri si duminica, aici se intalneau vechii negustori si ne-am gandit sa revalorificam aceasta traditie comerciala a zonei prin acest nou magazin Zanfir. Am incercat sa respectam traditia locului si am ridicat acest magazin pe locul unei foste bacanii”, a precizat Lilieana Zanfir, citata de Ziarul de Vrancea.

Zanfir este o companie locala de supermarketuri care opereaza, in prezent, 10 magazine in Focsani, Adjud, Panciu, Bacau si Targu Ocna. In august 2006, datorita extinderii retelei de supermarketuri si pentru o mai buna organizare si supraveghere a sigurantei alimentelor, sectiile de transare carne de pasare, vita si porc se desprind de firma Zanfir si isi reiau activitatea sub denumirea de S.C. Policalita S.R.L. sub coordonarea aceluiasi management.

In 2014, grupul Zanfir a inregistrat o cifra de afaceri de 101,2 milioane de lei, din care a obtinut un profit de 1,2 milioane de lei.

Pentru anul acesta, reteaua are in plan trei mari proiecte de expansiune prin care compania vranceana va crea 80 de locuri de munca.