“super-ceaiuri” agreate de nutritionista Amanda Hamilton

0
385

Compania independenta de producere a ceaiurilor We Are Tea a lansat o nou gama de “super ceaiuri” functionale, in parteneriat cu nutritionista Amanda Hamilton.

Gama, aparuta sub marca Everyday Good, este prima ce urmeaza sa fie sustinuta si dezvoltata de un nutritionist, pretinde We Are Tea. Acesta include trei variante – Stralucire, Liniste si Zveltete – si va intra in vanzare de la sfarsitul lunii iulie, in mai mult de 250 de puncte de vanzare din reteaua de supermarketuri Sainsbury din Marea Britanie. Cutiile, care includ 12 pungute de frunze de ceai, au fost proiectate pentru a aduce la viata ingredientele si beneficiile pentru sanatate ale fiecarui amestec si caracteristica mentionate pe ambalaj. Fiecare dintre cele trei tipuri de ceaiuri a fost conceput pentru a satisface o nevoie diferita, de la stralucirea pielii, la imbunatatirea digestiei.

Ceaiul Stralucire (Glow) contine coacaze rosii, galbenele si un amestec traditional de plante medicinale si a fost conceput pentru a aduce din nou stralucire pielii; el contine antioxidanti si ingrediente active ce mentin sanatatea pielii.

Ceaiul Liniste (Soothe) contine chimen dulce si menta fiind un ceai digestiv calmant si un companion perfect pentru orice masa. Cald si linistitor, el ajuta digestia si elimina balonarea, conform celor de la We Are Tea.

Varietatea Zvelta (Zvelte), contine ghimbir, yerba maté si este destinat sa revigoreze organismul, prin echilibrarea metabolismului si energizarea intregului organism.

Nutritionistul Amanda Hamilton declara ca: “Sunt foarte incantata sa lucreze cu We Are Tea. Gama de ceaiuri este ingenios adaptata la nucleul de nevoi si de stari ale consumatorilor ocupati, care cauta acea doza buna de ceai de zi cu zi. Ceaiurile au fost incercate si testate pe parcursul anului trecut, iar raspunsul consumatorilor a fost incredibil de pozitiv, asa ca suntem siguri ca am creat niste produse care intr-adevar vor fi de succes. “

Fondatorul We Are Tea, Daren Spence a adaugat: “Suntem foarte incantati sa aducem pe piata aceste trei noi amestecuri de ceaiuri, marcand astfel atat prima noastra listare in reteaua de supermarketuri Sainsbury, cat si primul nostru parteneriat cu un nutritionist de marca. Suntem mereu in cautarea lucrurilor care ii intereseaza pe consumatorii nostri, iar colaborarea cu Amanda ne-a permis sa cream o gama fantastica de ceaiuri functionale, si in acelasi timp gustoase, ceaiuri pe care suntem siguri ca utilizatorii lor le vor iubi”.