Topul celor mai bune restaurante si preparate din Bucuresti publicat de Uber Eats

0
18

U

ber Eats a realizat, la un an de cand se afla pe piata din tara noastra, un top al celor mai apreciate restaurante si preparate din Bucuresti. Topul a fost definitivat in baza punctajului acordat in aplicatie, asociat cu numarul comenzilor.

In conformitate cu acesta, topul primelor cinci restaurante independente preferate de utilizatorii Uber Eats arata astfel:

Nicolai;
Atelierul de Tarte;

Emte Burger & Street Food Gourmet;
Aria Gourmet Burger.

In ce priveste topul primelor cinci lanturi de restaurante populare intre utilizatorii aplicatiei, clasamentul arata astfel:

Condimental;
Divan;
Burger Van;
Pep & Pepper;
City Grill.

In acest studiu realizat de Uber Eats au fost analizate si preparatele. Cea mai populara ciorba a fost cea de perisoare de la Ciorbarie.

pizza_8La sectiunea “pizza”, a fost nominalizata Pizza Five preparata la restaurantul Pizza Mania, in timp ce pastele preferate de clientii Uber Eats sunt Sara Green: pastele integrale cu sos de caju si avocado.

Cartofii prajiti cei mai apreciati sunt cei de la Burger Van Home, cu sos de cheddar si jalapeno, in timp ce burgerul situat pe primul loc in Capitala este Raclete Beef Burger, de la Emte Burger & Street Food Gourmet.

Sectiunea sushi este dominate de Japanos, cu preparatul Sushi Box – salmon box. Larandul lor, veganii au optat pentru Vegan Zucchini de la Arome, iar cea mai apreciata salata fiind cea Hot Turkey de la Salad Revolution.


Uber Eats este o aplicatie de livrare a mancarii, cu un debut pe piata la Toronto, in decembrie 2015, fiind utilizata in 290 de orase din 30 de tari. Are 600 de restaurante partenere in Bucuresti.